Ramona Olaru i-a dat de gol fanteziile lui Cătălin Cazacu: ”Este un bărbat care are grijă de mine”

Publicat: 28 feb. 2022, 10:36 Autor: Maria Apostol Vedete

Unul dintre cele mai ”fresh” cupluri din showbiz, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au planuri mari de viitor. Își doresc cât mai repede un copil, dar până atunci se bucură de momente pasionale împreună. Asistenta de la ”Neatza” a dezvăluit detalii picante din dormitorul lor! 

Chiar dacă se cunosc de multă vreme, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au început recent o relație. Nu a fost totul roz la început, însă cei doi par să se înțeleagă de minune acum. Nevoile comune ”potențează” relația dintre ei, după cum declară asistenta de la ”Neatza” într-un interviu.

Ba mai mult, Ramona Olaru a dezvăluit și care sunt cele mai bune părți ale relației. Ea l-a caracterizat pe Cătălin Cazacu folosind doar cuvinte de laudă, mai ales când vine vorba despre grija pe care i-o poartă acesta.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au declarat recent că își doresc extrem de mult un copil și lucrează la asta. Fiind extrem de fericiți împreună, aspect pe care amorezii îl declară unul evident de la distanță. Asistenta de la Neatza a ținut să facă lumină, însă, în ceea ce privește atuurile iubitului său, pe care îl descrie drept arătos și grijuliu. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Ce meserie a avut Cătălin Cazacu înainte de a deveni celebru

Cătălin Cazacu nu se sfiește să pună “osul la treabă”. Puțin sunt cei care știu faptul că, în urmă cu mai bine de 11 ani, prezentatorul TV împreună cu un prieten au pus bazele unei firme de securitate.

Cum orice afacere la început de drum cere sacrificii mari, el nu s-a sfiit să îmbrățișeze cu mare devotament meseria de agent de pază.

Cazacu explică exact cum a început totul. “Toată povestea a pornit acum 11 ani, într-un birou mic unde avem dispeceratul. La momentul respectiv, firma avea trei angajați, eu, asociatul meu și un dispecer. Munceam 24 din 24 de ore, ajungeam foarte rar acasă. Noi mergeam la intervenție, noi mergeam la contracte, noi mergeam la încasat. Primi ani așa au fost, abia după am reușit să mai angajăm oameni”, a povestit Cătălin Cazacu

Publicat: 28 feb. 2022, 10:36 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă