Ramona Olaru, dezvăluiri despre prima noapte de dragoste: ”Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc”

Publicat: 07 dec. 2020, 09:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Simpatică, mereu cu zâmbetul pe buze și foarte apreciată de public! Ramona Olaru, mai în gluma, mai în serios,  a spus la ”Neatza” în ce circumstanțe a avut loc prima ei noapte de dragoste.

Toată lumea știe că Ramonei Olaru îi place să glumească, iar asistenta de la ”Neatza” a intervenit și ea într-un subiect și a reușit să stârnească câteva zâmbete pe chipurile celor care au ascultat-o. Ea a mărturisit că și-ar fi vândut virginitatea chiar pe o sticlă de suc. Întreaga confesiune a pornit de la o știre în care o tânără de 25 de ani și-a vândut virginiatea pe un milion de euro. Evident, Ramona Olaru a glumit.

”O româncă de 25 de ani își vinde virginitatea pe un milion de euro. Când mă gândesc… A trecut norocul pe lângă mine. Pe mine m-a fraierit Vasile a lui Tărâță cu un suc. Și ăla la jumătate”, a mărturisit Ramona Olaru, acum ceva timp, râzând, arată Cancan.

Ramona Olaru s-a transformat total în ultimii ani

Frumoasa blondină a demonstrat că este o fire ambițioasă, iar dovadă stă chiar transformarea ei. Se poate observa faptul că Ramona a muncit din greu să ajungă unde este astăzi, atât din punct de vedere profesional, cât și fizic. Dovadă în acest sens fiind pozele sale din urmă cu 4-5 ani, când asistenta TV arăta complet diferit. Ca toate celelalte dive din showbiz și Ramona a apelat la iscusința medicilor esteticieni, şi-a pus silicoane, a umblat puțin și la buze, iar acum are look-ul la care a visat mereu.

Dacă pe fizic nu avem nimic de reproșat, blondina se poate lăuda și cu studiile sale. Tânăra este absolventă a Facultăţii de Agronomie, unde a obţinut şi licenţa, iar ulterior a făcut un master şi în inginerie agricolă. Nu a profesat ce-i drept în domeniu, drumul său în televiziune fiind mult mai important.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 07 dec. 2020, 09:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă