Ramona Olaru, despre situaţia penibilă prin care a trecut la o întâlnire: „La restaurant mi-a cerut…”

Publicat: 20 mai 2024, 15:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute și frumoase asistente TV din România. Se bucură de un succes uriaş în carieră, iar cu trecerea timpului a dovedit că îşi merită locul în echipa matinalului de la Antena 1. Cu toate acestea, şatena nu este împlinită pe toate planurile. Vedeta îşi doreşte enorm să îşi întemeieze o familie, însă până acum nu a găsit bărbatul potrivit.

Ramona Olaru a fost mereu sinceră în ceea ce priveşte viaţa ei. A fost o carte deschisă şi a vorbit cu mândrie despre toate experienţele pe care le-a trăit fie ele bune sau rele. Blondina a fost şi căsătorită în urmă cu câţiva ani, însă relaţia cu fostul soţ nu a funcţionat, astfel au decis să o ia pe drumuri separate.

Cu toate acestea, vedeta de la Antena 1 este încrezătoare că într-o zi îşi va găsi sufletul pereche.

Ramona Olaru, despre situaţia penibilă prin care a trecut cu un fost partener

În cadrul unui interviu recent, Ramona Olaru a mărturisit că a acceptat foarte multe în fostele relaţii, din dorinţa de a avea pe cineva alături. Acum, vede lucrurile total diferit şi spune că are mult mai multe pretenţii de la viitorul partener. Mai mult, şatena le-a oferit şi un exemplu tinerelor care o urmăresc, despre ceea ce nu ar trebui să facă niciodată într-o relaţie.

”Eram cu un tip, la un moment dat, și l-am dus, repet, l-am dus pentru prima dată la o locație de pe Nordului. Și… evident că nu avea bani, suficienți, dar eu voiam să ies, pentru că fetele mele, prietenele mele, erau acolo. I-am spus că plătesc eu, nu era nici o problemă că nu avea, iar eu voiam să mergem acolo, eram cuplu.

El mi-a spus: Da, plătești tu, dar îmi dai mie cardul tău să achit cu el. La restaurant mi-a cerut cardul pe sub masă și a plătit cu el. Acum mi se pare atât de penibil, când mă gândesc, bine cred că mi se părea și atunci, dar eram puțin oarbă, dar, uite că mi-a revenit vederea. Nu putem spune că eram îndrăgostită, eram doar proastă”, a precizat blondina.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 mai 2024, 15:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×