Ramona Olaru a ajuns spaima șoselelor! După o tristă ieșire la restaurant, asistenta TV a încălcat și regulile de circulație

Publicat: 02 mart. 2021, 22:07 Autor: ileana.ghinea Vedete

Ramona Olaru este acest personaj din mediul public românesc care nu se bucură neapărat de o notorietate extraodinară la nivel de personaj, însă „rupe” atunci când vine vorba despre lucrurile pe care le face.

Prima situație controversată este povestea de amor pe care o trăiește (și nu prea) cu așa numitul Cuza, unul dintre cei trei componenți ai trupei Noaptea Târziu. O a doua situație este, după cum se vede în imaginile alăturate, relația de amor pe care o are cu… volanul. Din câte putem lesne observa, dubioasă legătură.

Ramona Olaru a fost fotografiată zilele trecute de colegii noștri paparazzi ciao.ro în timp ce ardea… timpul prin oraș. După o „ieșeală” la restaurant, ca între fete, sexy asistenta a pornit-o pe calea ei… ilegal. Dar… stai puțin… Doamne, ce se întâmplă cu trăsăturile alea frumușele, finuțe, pe care le afișează Ramona în emisie. Dacă dăm un ZOOM pe pozele acestea pe care ni le-au pus la dispoziție colegii noștri observăm lesne că prospețimea se termină fix când se termină emisiunea.

Cumva… imaginile demonstrează că și legea se termină fix în momentul în care se urcă Ramona Olaru la volan. Domnița, fosta sau actuala iubită a lui Cuza, a „ars” o linie continuă de nu s-a văzut. Vedeta TV s-a urcat elegant la volan, a pornit în trombă și pentru că i s-a părut că este prea departe intersecția care i-ar fi permis să întoarcă regulamentar, a decis să taie linia dublă continuă. Acum… nu știm ce sau cine a mânat-o să facă o astfel de alegere însă ne bucurăm că a scăpat basma curată.

Sigur… acum ca să-i acordăm circumstanțe atenuante, putem să dăm vina pe suferința în dragoste. Ramona Olaru trece printr-o „dramă amoroasă” de câteva luni bune deja. După ce a trăit o poveste de dragoste tumultuoasă cu tânărul Cuza, component al trupei Noaptea Târziu, Ramona pare că încearcă să afle pe unde se află. Azi împreună, mâine despărțită, trebuie să-i fie și ei foarte greu.

Publicat: 02 mart. 2021, 22:07 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă