
“La micul dejun mănânc: o lingurita de miere de Manuka, jumătate de grepfruit, un espresso sau un ceai verde. Nu mă trezesc cu un mare apetit dimineața, dar este momentul în care îmi iau suplimentele, vitaminele etc.
Sfat: De acord cu alegerea, aș încerca însă, din când în când un mic dejun ceva mai consistent. Poți încerca o omletă din două ouă si cu un avocado pe care să pui puțin ulei de măsline și zeamă de lămâie.

Sfat: De acord cu alegerea însă ouăle Benedict ar fi bine să fie consummate la micul dejun.
Ca gustare mănânc: un bol de fructe de pădure, granola cu nuci caju, migdale și nuca de cocos, sau un guacamole de casă daca nu am mâncat deja avocado la prânz!
Sfat: Ar fi bine să consumi fructe de sezon ca și gustare.

Sfat: Încearcă să renuți încet, încet la micul desert luat la seara”, a marturisit Raluca Zenga.
Sfat general: Meniul Ralucăi este bogat în proteine, ar fi bine măcar o zi pe săptămână sa ai un meniu din care să excluzi carnea.