Raluca Pastramă a slăbit îngrozitor de mult după divorțul de Pepe: ”Erau zile când nu mâncam”

Publicat: 05 May. 2021, 10:40 Vedete

Fosta soție a lui Pepe a mărturisit într-un interviu televizat faptul că deși și-a dorit un divorț discret și amabil, lucrurile au scăpat de sub control, ceea ce i-a dat și mai rău toată viața peste cap.  

Raluca Pascu a declarat că perioada de după divorț a fost atât de dureroasă pentru ea, încât a slăbit enorm în ultimele luni, acesta fiind unul dintre efectele situației deloc ușoare prin care a trecut. Familia s-a temut pentru viața ei, mai ales că toată această perioadă de suferință s-a prelungit timp de câteva luni.

Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc”, a spus Raluca Pascu pentru Antena Stars.

Cât privește relația cu Pepe, Raluca a recunoscut că „atât a fost să fie”.

De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie”, a mai spus Raluca Pascu pentru aceeași sursă..

 

 

 

Publicat: 05 May. 2021, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă