Raluca de la Bambi, relație cu fostul partener al Biancăi Rus? Ce spune artista

Publicat: 21 May. 2020, 13:35 Vedete

După ce s-a despărțit de partenerul său, Raluca Tănase a atras atenția unui om de afaceri care își dorește să o cucerească. Bărbatul este nimeni altul decât fostul iubit al Biancăi Rus.

În cadrul unui interviu Ștefan Farrell a dat de înțeles că dorește să o cucerească pe Raluca Tănase. Se pare că relația dintre afacerist și Bianca Rus nu mai funcționează, drept urmare bărbatul are ochi acum pentru o altă femeie.

„Raluca este o persoană foarte drăguță. Îmi place de ea. Am discutat online de câteva ori, însă nu pot să spun faptul că va fi ceva între noi doi. Cert este că reacțiile ei sunt foarte pozitive și foarte drăguțe din toate punctele de vedere față de mine…”, a declarat Ștefan Farrell pentru dcnews.ro

În schimb, Raluca nu a dorit să dea detalii despre posibila relație cu fostul iubit al Biancăi Rus.

„Nu doresc să comentez. Este irelevant! Nu este niciun adevăr!” a declarat Raluca Tănase, pentru dcnews.ro

Raluca Tănase de la Bambi s-a despărțit de iubit când toți credeau că se vor căsători

Raluca Tănase s-a despărțit definitiv de iubitul său. În ciuda faptului că toate semnele îi conduceau către altar, iată că cei doi și-au spus adio.

Raluca Tănase de la Bambi s-a despărțit. Raluca Tănase și iubitul său, Emil, au fost împreună mai bine de un an, însă lucrurile au luat o altă întorsătură decât se aștepta toată lumea.

Fosta componentă a trupei Bambi a preferat să fie discretă cu viața sa privată, astfel că foarte puține persoane din anturajul său au știut de ruptura relației care, iată, s-a produs în urmă cu cinci luni, se scria în septembrie anul trecut. Raluca Tănase și iubitul său se mutaseră împreună și relația lor părea că se consolidează și că cei doi se îndreaptă către logodnă și nicidecum către despărțire:

„Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu vreau să comentez mai mult despre viața mea privată. Ne-am despărțit acum cinci luni”, a declarat Raluca Tănase pentru cancan.ro.

Publicat: 21 May. 2020, 13:35 Vedete
Pe aceeași temă