Raluca Bădulescu, prinsă ”sedată” la volan! Ce măsură au luat polițiștii

Publicat: 17 Nov. 2021, 09:56 Vedete

Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic, săptămâna trecută, pentru un control de rutină. Celebrei jurate de la “Bravo, ai stil!” i s-a făcut testul rapid, care a arătat că ar fi condus “sedată” cu substanțe psihoactive.

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 03:21, pe Strada Crăciun nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei. Starea ei i-ar fi pus pe gânduri pe polițiști, care au supus-o unui test rapid, pentru a afla dacă jurata TV a consumat substanțe interzise.

Din păcate pentru ea, a ieșit pozitiv la benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe bilologice. În prezent, Raluca Bădulescu ar aștepta, cu sufletul la gură, rezultatul, care trebuie să vină în câteva zile. Până la finalizarea cercetărilor, celebra jurată de la “Bravo, ai stil!” s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi condus „sedată” cu substanțe psihoactive.  Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Raluca Bădulescu, audiată într-un dosar de trafic de droguri

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a mai audiată, în 2018, în calitate de martor, într-un dosar de trafic de droguri. Alături de ea au fost chemate la audieri mai multe vedete, printre care și regretatul designer Răzvan Ciobanu.

La vremea respetivă, procurorii DIICOT Ploiești au făcut mai multe percheziții în mai multe locații. Țintele lor fiind suspecții care vindeau canabis și cocaină.

Publicat: 17 Nov. 2021, 09:56 Vedete
Pe aceeași temă