Raluca Bădulescu dă totul pe față! Cât s-a îngrășat, de fapt, de când se află în izolare

Publicat: 22 Apr. 2020, 19:43 Vedete

Are acum greutatea la care nu a visat niciodată și o siluetă de invidiat. Dă târcoale dressingului impresionant pe care îl are și am fost curioși să aflăm ce face Raluca Bădulescu în izolare! Dacă nu are filmări pentru Kanal D la „Bravo, ai stil”, cum se descurcă acum jurata fără viața ei socială de dinainte. Iată ce a declarat pentru Ciao.ro Raluca Bădulescu și care este primul lucru pe care îl va face când se vor ridica toate restricțiile impuse acum din cauza Coronavirusului!

Raluca, cum te-a afectat această criză cauzată de Coronavirus?

Ne afectează pe toți, pentru că pur și simplu viața parcă s-a oprit în loc. Dar vom trece cu bine și totul va reveni la normal. Privesc cu optimism.

Te-a speriat acest virus?

Am o stare de neliniște, e firesc, ne confruntăm cu un inamic nevăzut, dar periculos. Este imperios necesar să ascultăm de indicațiile autorităților până când această amenințare va trece; stand în casă ne păzim și pe noi, și pe pe ceilalți de contaminare. Nu este de joacă, acum trebuie să fim mai uniți că niciodată. Stați acasă!

Ai prieteni care au contactat acest virus?

Nu cunosc pe nimeni care să fie „atins” de acest virus .

Tu ești o persoană care are extrem de multă grijă de aspectul ei fizic! Ce faci acum în izolare, cum te întreții? Cine are grijă de unghiile tale, de părul tău, de corpul tău, de tine, în generalJ?

Este foarte greu și din acest punct de vedere, dar cu ajutorul prietenelor noastre din saloane, pe facetime, la un telefon, reușim cât de cât să obținem un look civilizat. Este adevărat că primul lucru pe care îl voi face când se va ridica această stare de urgență și vom putea să ieșim din casă, este să „rup” ușile saloanelor de înfrumusețare. Momentan ne descurcăm acasă, singuri.

Obișnuiești să te îngrijești și singură acasă? Dacă da, ce anume faci? Care este ritualul tău de beauty?

Întotdeauna am avut un ritual de beauty – hidratare ten, aplic măști de față, îmi îngrijesc părul. În această perioadă, de când stau acasă, am mai mult timp pentru mine, am mai des ritualuri de înfrumusețare.

Arăți extrem de bine! Cum te simți acum în pielea ta? Îți permiți să porți tot ce vrei și ai ajuns la niște măsuri de invidiat! Câte kilograme ai acum?

A fost un proces foarte lung, acesta de a slabi. De preferat este să nu fac excese alimentare, dar în această perioadă nu am reușit. Acum am în jur de 60 de kilograme, am avut și 52 de kilograme. Sunt fericită că pot purta orice fel de haină vreau eu, având în vedere că au fost mulți ani din viața mea când nu am putut purta ce îmi doream.

Te-ai gândit vreodată că viața ta de dinainte se va schimba radical?

Niciodată nu m-am gândit, nici în cel mai negru coșmar al meu, că vom experimenta la nivel planetar această situație. Sunt un om optimist și sunt sigură că vom depăși curând această criză. Nu știu ce înseamnă acest curând, dar nu pot să sper decât că va fi cât mai repede.

Ai făcut excese alimentare/culinare în această perioadă?

Da. Să ridice mâna cine nu a făcut excese alimentare în această perioadă. În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată. Încă nu am reușit, să sperăm că de mâine.

S-au amânat și filmările show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”! Când le veți relua? Ții legătura cu toți colegii tăi jurați?

Nu avem, pentru moment, filmări pentru „Bravo, ai stil! Celebrities”. Dar când totul va reveni la normal, vom reveni și noi pe micile ecrane. Cel mai greu îmi este că sunt departe de prietenii și colegii mei de la Kanal D, îmi este greu că nu îmi pot vedea părinții (și ei se află în autoizolare). Țin legătura zilnic cu Ilinca Vandici, cu Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu. De abia așteptăm să ne revedem.

Practic, ce face Raluca Bădulescu în izolare? Cum decurge programul tău zilnic acum?

Ca toți oamenii, stăm în casă, ne uităm la televizor, la seriale. De gătit, nu gătesc, că nu mă pricep. Nu fac mare lucru, dar încerc să îmi petrec timpul cât mai frumos și să mă gândesc că ne vom relua viața normală în curând.

 Ce îți lipsește cel mai mult din „libertate”, să-i spunem așa?

Toată energia, bucuria, fericirea pe care o aveam mergând zi de zi la Kanal D, la filmările pentru Bravo, ai stil! Celebrities.

Ce se întâmplă acum cu dressingul tău impresionant?

Mă învârt pe lângă haine, am încercat să le organizez, cât de cât. Mă mai probez din când în când, îmi fac ținute pentru următoarele emisiuni.

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce totul va reveni la normal și ne vom relua viață de dinainte?

Să îmi pregătesc ținutele pentru prima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, de după pandemie.

Ce ai învățat să prețuiești acum?

Am reinvatat să prețuim foarte multe lucruri, timpul are alte Valențe acum. Simplul fapt că puteam merge într-un parc, pe stradă, că ne puteam întâlni la o cafea, să ne îmbrățișăm, ne lipsesc foarte mult acum și ne dăm seama cât de importante erau.  Eram fericiți înainte și nu știam.

Ce relație ai cu fiul tău și ce fel de mama este Raluca Bădulescu?

Relația pe care o am cu fiul meu este extraordinară. Mi-a dat Dumnezeu cel mai minunat copil din lumea asta. Sper că sunt o mama cool, care ține pasul cu vremurile, care are foarte multe de învățat de la copil.

Ai ceva să îți reproșezi până acum?

Cred că nu există om pe lumea asta care nu are să își facă anumite reproșuri. Important este să mergem seara la culcare liniștit, împăcăți cu gândul că am făcut tot ceea ce ne-a stat în putere pentru a fi cea mai bună versiune a noastră.

Publicat: 22 Apr. 2020, 19:43 Vedete
Pe aceeași temă