Radu e un copil fenomen! Are 5 ani, un IQ de 149 si este cu adevarat un geniu! Demonstratia cu care l-a pus in genunchi pe Dan Negru la Next Star

Publicat: 01 Jul. 2018, 01:21 Parenting

Filmuletul de la finalul articolului te va lasa fara cuvinte. Efectiv pustiul asta este incredibil de destept.

Radu e un copil fenomen! Are 5 ani si un IQ de 149. Pustiul din imagini este foarte aproape sa fie un geniu, iar cel mai probabil vom mai auzi multe lucruri despre el, dar pana atunci trebuie sa-l vezi cat este de destept la varsta de doar 5 ani.

“Radu a fost un copil extrem de dorit care s-a nascut mai devreme, dar a evoluat spectaculos. La 1 an si 7 luni deja stia toate culorile pe nuante, apoi a invatat foarte repede cifrele. La 1 an si 10 luni stia foarte bine toate formele geometrice in romana si in engleza. La 2 ani stia toate literele iar la 3 ani a inceput sa citeasca deja cursiv”, a povestit mama lui in direct la Antena 1.

Pe langa faptul ca citeste, ii place matematica si sahul, Radu a venit la Next Star sa faca o demonstratie de-a dreptul inediat. El i-a lasat pe Dan Negru si ceilalti jurati cu gura cascata atunci cand le-a spus ca poate recunoaste orice steag de pe planeta si sa spuna pe loc carei tari ii apartine.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Jul. 2018, 01:21 Parenting
Pe aceeași temă