Radu Constantin, iubitul Otnielei, dezvăluiri despre afacerea de 1 milion de euro! ”A luat naștere într-o glumă”

Publicat: 22 Aug. 2021, 19:46 Vedete

Radu Constantin, afacere de 1 milion de euro! Radu Constantin este un tânăr actor, director, content creator și antreprenor. Până la vârsta de doar 26 de ani are multe reușite, printre care se numără și seria de succes „Școala invers”, un show distribuit pe YouTube cu peste 50 de milioane de vizualizări.

Radu Constantin, despre afacerea de 1 milion de euro

Din dragul pentru actorie și regie, Radu, iubitul Otnielei Sandu, a început să lucreze cu ceva timp în urmă la un alt mini serial. Distribuit tot pe YouTube, „DM” este un serial dedicat adolescenților. Radu are o comunitate de 900 de mii pe YouTube și 534 de mii de urmăritori pe Instagram.

Un tânăr ambițios, Radu va începe un nou proiect măreț. El va lansa în mediul online un „Vlog de afaceri”, în care va arăta pas cu pas cum prosperă o afacere. Ideea vlogului este de la 0 la 1 milion, mai exact, cum ajunge o afacere la un milion, pornind de la nimic.

Ideea proiectului de la 0 la 1 milion de euro a pornit din mai multe motive, dar printre cele mai importante 2 sunt: 1. Să mă forțez pe mine să trag tare să reușesc să fac ce zic acolo, adică 1 milion de euro și 2. Să motivez și să inspir toți oamenii care vor să se apuce de ceva care visează să facă ceva diferit. Să dau la o parte toate barierele cum că trebuie să știi toate informațiile ca să te apuci de ceva, vreau să demonstrez că nu ai nevoie de toate datele problemei ca să reușești, e mai important să ai curaj și perseverență. Iar lucrul ăsta se întâmplă, ne scriu oameni că îi motivăm, că i-am pus la treabă pe ceva ce voiau să facă de mult, iar lucrul ăsta nu poate decât să mă bucure.

Radu Constantin: „Donez 10.000 euro unei idei de afaceri pe care o primesc, vreau să susțin visurile oamenilor”

Ba mai mult decât atât, ca și sistem, m-am gândit ca la fiecare 100.000 euro pe care eu îi încasez, să donez 10.000 euro unei idei de afaceri pe care o primesc, vreau să susțin visurile oamenilor și să îi ajut la fel cum și eu am fost ajutat, vreau să fac ceva ce nu s-a mai făcut.

Proiectul a luat naștere dintr-o glumă, pur și simplu am zis eu într-o seară: Bă, cum ar fi să fac un documentar despre afacerile astea 2, de la 0 la – 1 M de euro. Și apoi a venit peste mine gândul, păi da, dar dacă n-o să reușești… o să te faci de râs…o să fie nasol. Corect, dar și dacă o să reușesc, intru în istorie. Așa că mi-am luat frica în buzunar și, cum îmi stă în fire, am zis c-o să risc…n-am stat prea mult pe gânduri, pentru că nu știu dacă aș mai fi făcut-o.

Mai exact, astăzi mi-a venit ideea, iar a doua zi am filmat deja primul episod. Cât despre a lua în calcul dacă nu îmi iese, asta îmi vine în minte în fiecare zi..e o nebunie să zic că sunt sigur că voi reuși pentru că nu știu. După ce am lansat primele 2 episoade am aflat că în România sunt foarte puține companii cu cifră de afaceri de peste 1 milion de euro. Deci da, am luat în calcul, dar nu vreau s-o accept, m-am apucat pentru că vreau să-l fac și pentru că vreau să fac o adevărată mișcare în România unde să combin arta cu businessul și să iasă ceva ce nu s-a mai făcut”, a declarat Radu Constantin pentru CIAO.RO.

 

Publicat: 22 Aug. 2021, 19:46 Vedete
Pe aceeași temă