Radu Almasan de la Bosquito a pierdut lupta cu kg in plus! Artistul abia e recognoscibil VIDEO

Publicat: 24 May. 2018, 23:00 Vedete

A facut furori in tinerete cu aspectul lui fizic. Femeile ii cadeau la picioare datorita frumusetii sale.

Dar acum, Radu Almasan de la Bosquito a pierdut lupta cu kg in plus! Artistul s-a ingrasat considerabil in ultimii ani. Si acest lucru i-a schimbat complet fizionomia, mai ales pe cea a chipului. Radu abia poate fi recunoscut pe strada dupa ce chipul sau s-a rotunjit.

Nu ca ar fi un lucru rau, dar nu este prea sanatos. Pe langa schimbarea majora la fata, Radu Almasan se poate ‘lauda’ cu o burtica de toata frumusetea. Acum hainele care, odinioara erau largi pe el, stau mulate. Artistul care s-a indragostit de muzica la varsta de 3 ani s-a indragostit si de mancare! (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Paparazzii Ciao.ro l-au filmat zilele trecute in timp ce iesea dintr-un magazin. Acesta si-a achizitionat un pachet de tigari, viciul oricarui roman stresat! Culmea e gestul pe care l-a facut inainte sa intre in magazin. Radu Almasan a realizat o parcare de toata rusinea!

Cu toate ca erau destule locuri goale in parcarea din fata magazinului alimentar, el le-a ignorat. Asa ca a facut ce l-a taiat capul, din comoditate, evident! Ca nu cumva sa faca prea multa miscare de la masina pana in magazin. Si inapoi, evident! 🙂

Continuarea articolului »

Publicat: 24 May. 2018, 23:00 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă