PSD, mesaj către USR: „Fără voturile PSD nu veți face nimic, veți rămâne și fără funcții și cu Cîțu în brațe”

Publicat: 24 Sep. 2021, 12:05 News
PSD, mesaj către USR: „Fără voturile PSD nu veți face nimic, veți rămâne și fără funcții și cu Cîțu în brațe”

Social-democratul Ștefan Radu Oprea i-a transmis lui Ionuț Moșteanu că fără voturile PSD USR-PLUS nu va reuși să facă moțiunea de cenzură să treacă. 

„Nu veți face nimic, veți rămâne și fără funcții și cu Cîțu în brațe”, este mesajul transmis de Oprea, în contextul în care USR PLUS a anunțat că va depune o moțiune de cenzură alături de AUR.

În atenția domnului Moșteanu de la USR: Fără voturile PSD nu veți face nimic, veți rămâne și fără funcții și cu Cîțu în brațe. Sau asta vreți de fapt”, este mesajul postat pe Facebook de Ștefan Radu Oprea.

Social-democratul amintește că PSD a mai inițiat moțiuni împotriva Guvernului Cîțu, pe care le-a și votat.

„Voi l-ați apărat! Deci voi sunteți cei care trebuie să dovediți că vreți într-adevăr ca Guvernul Cîțu să plece, nu PSD!! Să ne vedem cu bine la vot”, conchide Oprea.

Politologul Cristian Pîrvulescu: „Moțiunea va fi votată, dar nu va trece”

Întrebat dacă se va ajunge la un consens între PSD-AUR și USR pentru a demite Guvernul Cîțu, politologul Cristian Pîrvulescu spune că moțiunea se va vota, însă șansele să treacă sunt aproape inexistente: „Se va vota moțiunea, dar șansele să treacă sunt foarte mici”. În ceea ce privește alegerile interne din PNL și USR, actuala criză politică îi va întări pe termen scurt pe Florin Cîțu și Dan Barna.

Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 24 Sep. 2021, 12:05 News
Pe aceeași temă