Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Publicat: 01 Sep. 2019, 14:04 Ciao.ro
Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in primele zile de toamna. Cat si unde se racoreste, cand lovesc ploile

Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru primele zile de toamnă, în unele zone din ţară fiind aşteptate temperaturi de până la 36 de grade.

Prognoza meteo septembrie 2019. Chiar dacă, spre mijlocul săptămânii viitoare, valorile vor începe să scadă uşor, vremea va fi în continuare caldă în ţară şi în Capitală, anunţă Mediafax.

Prognoza meteo septembrie 2019

Prognoza meteo septembrie 2019

În prima zi de toamnă, duminică, vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea şi numai izolat, după-amiaza şi seara, în zona de munte, vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice, informează meteorologii.

„Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral şi 34 de grade, local, în vestul şi sudul ţării, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 grade în estul Transilvaniei şi 22 de grade în Dealurile de Vest”, se arată în informarea ANM.

În cursul zilei de luni, în ţară va fi cald în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în regiunile sudice. Cerul va fi variabil şi doar izolat, în zona de munte, după-amiaza şi seara vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade pe litoral şi 35 de grade în zonele de câmpie, mai ales din sudul ţării, iar cele minime se vor situa între 8 grade şi 22 de grade, arată meteorologii. Şi marţi, în majoritatea ţării vremea se va menţine călduroasă, local caniculară la amiază în sudul şi sud-estul ţării.

Citeste mai multe aici.

Publicat: 01 Sep. 2019, 14:04 Ciao.ro
Pe aceeași temă