Profețiile lui Nostradamus pentru 2020! Ce se va întâmpla în acest an cutremură întreaga lume!

Publicat: 20 ian. 2020, 12:01 Autor: Elena Life
Profețiile lui Nostradamus pentru 2020! Ce se va întâmpla în acest an cutremură întreaga lume!

Nostradamus, profetul care a trăit în secolul al VIX-lea, a reușit să prezică evenimente care s-a întâmplat la sute de ani de la moarte sa. Și pentru anul 2020, celebrul profet și astrolog a ”văzut” câteva evenimente. 

Iată profețiile lui Nostradamus pentru acest an!

1.Deși nu se menționeaza exact dacă Regina Elisabeta va muri sau nu, Marea Britanie va avea un nou rege.

2. Nostradramus prezice și o creștere a numărului de furtuni, uragane și tornade care vor lovi America. Se zice că unele tornade vor avea chiar 1,6 km diametrul și vor mătura o linie de 48 de kilometri, cu vânturi de peste 320 km/h.

3.Topirerea ghețarilor Antarcticii va duce la creșterea nivelului mării cu câțiva metri. Toate acestea vor contribui la înteținerea uraganelor, inundațiilor, înmulțirea refugiaților, a conflictelor globale din cauza lipsei de apă și hrană.

4.Profetul a anunțat și cutremure devastatoare. Se zice că statul California se va scufunda sub ape. Când Mercur va fi retrograd în Rac (18 iunie – 12 iulie) în Lumea Nouă (Pământurile de Vest) vor fi afectate. Nici Europa nu este ocolită de prezicerile sumbre ale lui Nostradamus care prevede că Turcia va fi lovită de un cutremur puternic între 7 si 7,4 grade pe scara Richter.

5. Profetul francez prevede si că oamenii se vor plimba pe străzi cu chip-uri implantate în corp. Previziunea nu este departe de adevăr. În 2017, o companie din Winsconsin a implantat angajaților chip-uri care au înlocuit cartelele de pontaj.

6.Nostradamus a văzut oameni locuind pe Lună. Poate nu e chiar imposibil din moment ce reprezentanții NASA plănuiesc mai multe expediții pe Lună.

7.Potrivit lui Nostradamus, Kim Jong-Un va fi detronat de poporul răzvrătit. Rusia se va implica în acest conflict, ceea ce va schimba imaginea Rusiei pentru totdeauna.

Nostradamus (14 decembrie, 1503 – 2 iulie, 1566), pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist si farmacist francez. Celebritatea sa se datoreaza lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a aparut în 1555.

De la publicarea sa, a devenit foarte populara în toata lumea, creându-se în jurul său un cult, scrie sfatulparintilor.ro. Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene.

Publicat: 20 ian. 2020, 12:01 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă