Problemele nu se termină pentru Dorian Popa! Artistul a rămas singur după o relaţie de 11 ani

Publicat: 04 nov. 2023, 15:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dorian Popa nu trece prin cea mai bună perioadă din viaţa sa. După ce a fost prins sub influenţa substanţelor interzise la volan, artistul a pierdut mai multe contracte, dar asta nu e tot. Babs, cea care i-a fost alături timp de 11 ani a confirmat despărţirea. Zvonuri au mai apărut în ultima perioadă, însă până acum nu s-a ştiut nimic concret. 

Dorian Popa și Claudia Iosif formau unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul autohton. Toată lumea se aştepta ca cei doi să ajungă în faţa altarului, însă finalul a fost cu totul altul. Semnele unei rupturi apăruseră între cei doi de mai multă vreme, însă nu au dorit să facă nimic public.

Babs a făcut primele declaraţii despre despărţire

După scandalul în care Dorian Popa este implicat de câteva zile, fosta lui iubită i-a mai dat o lovitură. Claudia a confirmat în spaţiul public despărţirea de artist după 11 ani de relaţie.

Separarea celor doi s-a produs în urmă cu doar câteva săptămâni, înainte ca Dorian Popa să fie prins drogat la volan. Acest lucru a fost confirmat chiar de către partenera sa de viață, prin intermediul rețelelor de socializare. Babs a mărturisit că ea și Dorian Popa nu mai formează un cuplu de aproximativ o lună.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate, după o relație de 11 ani!”, a scris Claudia Iosif pe rețelele sale de socializare.

Oamenii legii au făcut publice rezultatele raportului INML

Nu mai este cale de întoarcere în cazul lui Dorian Popa. Cei de la INML au confirmat pentru aktual24.ro că artistul a consumat canabis și s-a urcat drogat la volan. Astfel, fostul jurat de la Next Star s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis de conducere.

Mai mult, influencerul a reuşit să le distrugă fanilor încrederea pe care o aveau în vorbele lui, iar primele consecinţe deja se văd.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 04 nov. 2023, 15:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×