Probleme pentru Claudia Pătrășcanu? Ce a ajuns să facă fosta parteneră a lui Gabi Bădălău

Publicat: 27 mai 2021, 13:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut o poveste de dragoste frumoasă, dar tumultoasă, ultima perioadă fiind ”tulbure” pentru cei doi din cauza scandalurilor publice pe care le-au avut. Recent, însă, mai multe persoane se întreabă dacă fosta parteneră a lui Gabi Bădălău ar avea probleme financiare, având în vedere că a scos mai multe articole din garderobă la vânzare.

Claudia Pătrășcanu, fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău, și-a scos la vânzare pe internet mai multe articole din garderobă. Aceasta a postat pe un grup de Facebook, iar prețurile nu sunt deloc exagerate, ba chiar pentru toate buzunarele, mai ales că sunt articole de brand. Nu se știe, însă, dacă aceasta are probleme financiare sau pur și simplu dorește să își facă ”curățeni” în dressing, arată Cancan.

Claudia Pătrășcanu, o nouă plângere penală împotriva lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu şi Gabi Bădălău au fost implicaţi din nou într-un scandal de proporţii. De această dată lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, după ce afaceristul a mers să îşi viziteze copii. Celebra artistă ar fi depus deja altă plângere penală împotriva fostului soţ.

Potrivit declaraţiilor făcute de Claudia Pătrăşcanu, Gabi Bădălău a mers weekendul trecut la locuinţa acesteia pentru a petrece timp cu cei doi băieţi ai săi. Afaceristul ar fi dorit să îi ducă la Bolintin, însă cei mici nu au dorit să meargă, iar pe drum tatăl lor ar fi fost nevoit să îi aducă înapoi acasă.

În momentul în care cei mici au ajuns la mama lor, ar fi existat un incident cu șoferul afaceristului, însă, cântăreața nu a dorit să facă mai multe dezvăluiri despre acest subiect.

“Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul domnului Bădălău. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală. N-am cum să mă pun în locul lui, el se pune în locul meu? Nu domnul Bădălău le va oferi copiilor, ci instanța. Despre ce vorbim? Instanța va oferi copiilor noștri exact ce consideră dumnealor. Îmi doresc doar să fie liniște pentru copii, dar și pentru mine”, a povestit artista de 42 de ani în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Gabi Bădălău nu a vrut să facă declaraţii despre incident, a preferat să păstreze discreţia.

“Nu o să fac nimic mai departe, un curs al anchetei pe care îl respectăm și atât. Ce scandal? A fost un scandal? Da, am încercat să rezolv niște lucruri cu Claudia”, a declarat fiul lui Niculae Bădălău, conform sursei citate mai sus.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 27 mai 2021, 13:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă