Probleme în paradis? Motivul pentru care Kate Middleton nu mai poartă inelul de logodnă

Publicat: 31 ian. 2020, 11:13 Autor: Hermina Hagianu News

Kate Middleton a vizitat recent Spitalul de Copii Evelina din Londra. Pe lângă apariţia impecabilă pe care a avut-o, cei prezenţi au putut observa faptul că ducesei i-au lipsit două accesorii cu semnificații puternice: inelul de logodnă și inelul eternity.

În ziua angajamentului regal, ducesa de Cambridge a ales să poarte un costum Dolce & Gabbana din două piese, fustă mini și sacou.

Outfitul a fost accesorizat cu dresuri negre opace și o pereche de pantofi de asemenea negri.

Deși și-a purtat vergheta din aur, inelul de logodnă cu safir de 12 carate, dar și inelul eternity cu diamant Eclipse confecționat din aur alb de 18 carate de către brandul Annoushka, au lipsit cu desăvârșire.

Ducesa a renunțat la cele două accesorii din motive de igienă

Palatul Kensington a declarat fapul că ducesa și-a dat jos bijuteriile în timpul vizitei, ambele având potențialul de a purta bacterii.

Nu este prima dată când Kate renunță la respectivele bijuterii în timpul vizitei unui spital. În luna ianuarie a anului 2018, când a vizitat Spitalul Great Ormond Street, a renunțat la aceleași două inele, purtându-și, în schimb, vergheta.

Kate Middleton, s-a simțit „izolată” după naștere primului ei copil

Kate Middleton şi-a deschis sufletul şi a vorbit sincer despre perioada postnatală.

„Aveam un bebe mic mic în mijlocul insulei Anglesey care era atât de izolată. Nu aveam niciun membru de-al familiei mele aproape, iar William lucra în timpul nopților”, a declarat ducesa.

În anul 2017, vorbind mai multor mame tinere despre același subiect, ducesa dezvăluia: „Uneori te simți singur și destul de izolat (– în calitate de părinte). Dar și alte mame trec prin asta. Este vorba despre a avea curajul să ceri ajutor”.

Publicat: 31 ian. 2020, 11:13 Autor: Hermina Hagianu News
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă