Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in vizita la femeia pe care Printesa Diana a urat-o cel mai mult! De ce lucruri ingrozitoare o banuia

Publicat: 23 Jan. 2018, 12:04 Vedete

Printul Harry si Meghan Markle se bucura in aceasta perioada de momentele mai libere, inainte de nunta regala, care va avea loc in luna mai din 2018.

Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in vizita la fosta sa dadaca

Mai exact, Harry a mers impreuna cu Meghan Markle in vizita la o femeie care i-a marcat acestuia copilaria. Cei doi s-au intalnit cu Tiggy Legge-Bourke, fosta dadaca a lui Harry si William.

Aceasta a avut un rol important in cresterea, dar si educatia celor doi printi, iar cand cei doi baieti ai Printesei Diana erau mici, Tiggy se apropiase destul de mult de ei. Atat de mult, incat Diana o luase parca razna cand a auzit-o pe dadaca numindu-i pe cei doi printi „bebelusii mei”.

Fosta dadaca a fost angajata de catre Printul Charles in 1993, dupa ce acesta si Diana se despartisera, in mod oficial. Despre Tiggy, regretata Printesa de Walles nu a avut niciodata cuvinte de lauda.

Mai mult, Diana era de parere ca dadaca ii va lua locul drept mama vitrega a Printilor William si Harry, dar si ca alaturi de Charles, Tiggy planuia sa o asasineze. Teoria a fost considerata mereu drept una extrem de bizara.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jan. 2018, 12:04 Vedete
Pe aceeași temă