Primul soț al Mihaelei Rădulescu, doborât de o boală cruntă. Decizia luată de vedeta TV

Publicat: 05 iun. 2024, 12:30 Autor: Soare Raisa Vedete

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a încetat din viață, în urma unei boli necruțătoare. Vedeta de televiziune nu a participat la înmormântarea fostului sportiv de performanță.

Mihaela Rădulescu a avut trei mariaje până în prezent. Primul soț al fostei prezentatoare TV a fost Bogdan Rădulescu, cu care vedeta a fost căsătorită timp de doi ani.

Bogdan Rădulescu a murit la 56 de ani, răpus de cancer pancreatic

Din păcate, acesta a fost diagnosticat anul trecut cu o afecțiune gravă. Bogdan Rădulescu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după un an în care a luptat cu cancerul pancreatic. Deși a cheltuit foarte mulți bani pe medicamente și tratamente, medicii nu l-au putut salva.

În ultima perioadă, prietenii s-au îngrijit de fostul soț al vedetei de televiziune, ocupându-se și de înmormântare, una restrânsă.

“A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni.

Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas. Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au declarat prietenii lui Bogdan Rădulescu presei.

A fost sportiv de performanță

Fostul partener de viață al Mihaelei Rădulescu a fost absolvent al IEFS și a practicat canotajul. Deși mariajul ei cu Bogdan Rădulescu nu a fost lung, fosta prezentatoare de televiziune i-a păstrat numele. După divorțul de Bogdan, vedeeta ar fi rămas în relații bune cu fostul sportive. Însă în ultimii ani, cei doi nu și-ar mai fi vorbit deloc.

Din cauza cancerului care îl măcina, Bogdan Rădulescu era foarte slăbit și arăta rău. “A fost foarte dificil pentru Bogdan. Boala îl slăbise și îl făcuse de nerecunoscut pe la finalul anului 2022. Nu avea pe nimeni, doar pe noi, câțiva prieteni. Medicii au făcut tot ce au putut, dar știți cât de păcătos este acest cancer la pancreas.

Vedeta nu a participat la înmormântare

Ultimii bani s-au dus pe chimioterapie și pe înmormântare. Bogdan știa ca nu mai are șanse și se acomodase cu acest gând”, au completat apropiații lui Bogdan Rădulescu.

Aceștia au încercat să o anunțe și pe Mihaela Rădulescu despre decesul fostului ei soț, scriindu-i un mesaj pe Instagram. Bogdan Rădulescu a murit anul trecut, pe 30 ianuarie.

La funeralii nu a fost prezentă nici mama sportivului, care se confruntă cu probleme de sănătate. La înmormântare au participat maxim 15 persoane, potrivit Fanatik.

foto: social media

Publicat: 05 iun. 2024, 12:30 Autor: Soare Raisa Vedete
Am absolvit facultatea de Jurnalism din București. Am lucrat în mai multe redacții precum Antena Stars, Antena 1, Kanal D…...
Pe aceeași temă
×