Primul sot al Ilenei Ciuculete e in razboi cu Cornel Gales pe mostenirea lasata de solista: ”Voi demonstra ca e un escroc”

Publicat: 22 mart. 2017, 12:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Primul sot al Ilenei Ciuculete e in razboi cu Cornel Gales pe mostenirea lasata de solista: ''Voi demonstra ca e un escroc

Ileana Ciuculete s-ar rasuci in mormant daca ar vedea ce a lasat in urma ei. La nici o saptamana de la inmormantarea solistei, apropiatii acesteia au inceput scandalul pe avere.

Primul sot al artistei, Valeriu Sfetcu, ii aduce acuzatii grave lui Cornel Gales, sotul Ilenei. Valeriu a marturisit ca Gales a vandut imediat vila in care locuiau cei doi, imediat dupa ce a aflat ca solista nu mai are mult de trait.

“Eu am spus dintotdeauna despre Cornel că este un escroc. Să-i lăsăm pe ei să-şi rezolve lucrurile, iar timpul va demonstra cine a avut dreptate şi cine nu!”, a declarat Valeriu Sfetcu, pentru Click!

Citeste si: Aurel Ciuculete lamureste situatia dintre el si Cornel Gales! Ce spune despre cumnatul care l-ar fi dat in judecata in ziua in care Ileana Ciuculete a murit

Ileana Ciuculete si Cornel Gales ai fost casatoriti 25 de ani
Ileana Ciuculete si Cornel Gales ai fost casatoriti 25 de ani

Barbatul a mai marturisit ca va incerca sa scoata adevarul la iveala. “Deci, dacă s-a vândut casa înainte să moară Ileana, asta înseamnă că Galeş este un om necinstit, un om nesincer. A ştiut mai de demult că este bolnavă de această boală incurabilă şi atunci a luat măsuri de precauţie, a vândut casa pe motiv că merge să îi facă transplant de ficat, deşi ăla nu se face aşa la o săptămână, două-trei şi atunci în condiţiile date nu mai au ce face. Ileana nu putea să se transforme într-un om care să nu aibă milă de copiii ei. Eu cred că totul a fost regizat şi totul a fost pus la cale numai de acest şmecher”, a spus Valeriu Sfetcu şi in emisiunea “Agenţia VIP”, zilele trecute.

IIeana Ciuculete a încetat din viaţă  pe 14 martie, în braţele celui de-al treilea soţ, Cornel Galeş. Suferea de hepatita C, ciroză galopantă şi cancer osos. A fost îngropată sâmbătă la Cimitirul Străuleşti.

Publicat: 22 mart. 2017, 12:28 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă