Primele reacții ale Ginei Pistol, după ce s-a terminat ”Asia Express”: ”Nu m-am simțit bine fizic”

Publicat: 23 Apr. 2020, 15:49 Vedete

După finala emisiunii ”Asia Express”, Gina Pistol le-a făcut fanilor săi câteva mărturisiri emoţionante. Frumoasa blondină a ținut să povestească prin ce a trecut în timpul filmărilor, dar și cum a văzut ea întreaga competiție. 

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură seara trecută, până în momentul în care au aflat numele celor doi câştigători. Se pare că, de-a lungul filmărilor şi prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol a trecut prin multe emoţii, după cum a declarat chiar ea.

Frumoasa prezentatoare a declarat că au existat momente în care nu s-a simțit deloc bine, din punct de vedere fizic, însă nu a cedat nicio secundă. Echipa ”Asia Express” a devenit cea de-a doua familie, blondina implicându-se sentimental în fiecare poveste.

”Suntem o familie. Au fost multe filmări în care nu m-am simțit bine fizic. Atunci când unul dintre noi ceda, era cineva din echipă acolo ca să ne ridice. Nu ai cum să nu ai momente când nu pici. A fost o finală spectaculoasă. Eu așteptam să văd ce echipă ajunge la mine. Sunt foarte mândră de ei. Eu mă implic foarte mult sentimental în toate poveștile.”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

Gina Pistol a ţinut să precizeze faptul că, din cauza pandemiei provocată de noul coronavirus, filmările de la ”Chefi la cuțite” sunt momentan în pauză. Va urma și un sezon nou, intitulat ”Titani la cuțite”, care promite multe.

”Trebuia să filmăm „Chefi la cuțite”, dar cu pandemia, suntem pe pauză. O să urmeze un sezon nou „Titani la cuțite” și va fi ceva spectaculos.”, a mai spus ea.

Publicat: 23 Apr. 2020, 15:49 Vedete
Pe aceeași temă