Prima soție a lui Reghecamp, declarație uluitoare despre Anamaria Prodan: ”Karma lucrează!”

Publicat: 17 oct. 2021, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete

Pe Anamaria Prodan nu o „bântuie” doar prezentul, ci și trecutul. În 2008, ea plângea de fericire după ce Reghecampf divorța de prima soție, Mariana. Atunci, fosta nevastă a antrenorului vărsa lacrimi de tristețe.

În 2008, Laurențiu Reghecampf își lua ”la revedere” de la Mariana, femeia alături de care a împărțit și bune, și rele, așa cum preotul le citise din Taina Sfintei Cununii. Se întâmpla după 13 ani de conviețuire, timp în care a apărut și minunea din viața lor, băiețelul Luca. În viața lui Reghe apăruse altcineva.

E vorba de… Anamaria Prodan, care era însărcinată. Tehnicianul urma să devină, din nou, tătic. Iată că istoria se repetă, iar femeia care i-a ”spart” căsnicia Marianei Reghecampf, acum Pfeiffer, își șterge lacrimile de pe obraji. Se află, la rându-i, într-un divorț. Reghe este cel care a cerut desfacerea mariajului. Cunoscutul antrenor este îndrăgostit de iubita lui, Corina, și, mai mult, așteaptă un bebeluș de la ea. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Anamaria Prodan, primele reacții

Impresara a declarat că a văzut și ea ce a spus soțul ei și a admis că până acum și-a apărat căsnicia fără să știe adevărul. Aceasta a declarat că în ciuda celor întâmpla nu își va vorbi de rău soțul și că va încerca să lămurească toate lucrurile.

„El este tatăl copilului meu, niciodată nu am să vorbesc urât de tatăl copilului meu, e ca și cum aș vorbi urât de mine și de copiii mei. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, nu am fost foarte atentă. Am văzut și noi aseară declarația din ziar a soțului. Ne-a citit-o un prieten drag în direct așa, fiindcă atunci apăruse, de câteva secunde.

Sinceră să fiu, niciodată nu am știut care este adevărul, nici în momentul de față. Nu știm adevărul. Toată familia este puțin bulversată pentru că nimeni nu știe care este adevărul, care este minciuna, dar o să le descurc încet încet. Încă mai am niște oameni foarte adevărați care țin la mine și știu în 17 ani cam cât am luptat”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune.

Publicat: 17 oct. 2021, 10:47 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă