Prima reacție a Irinei Rimes, după ce un val de critici s-a abătut asupra ei! Ironiile au început când a fost numită ambasador al ”Zilei Brâncuși”

Publicat: 19 feb. 2020, 08:46 Autor: Andreea Voicu Vedete

Irina Rimes a reacționat și ea, după ce a apărut un scandal mare în presă, după ce a fost numită Ambasador al Zilei Brâncuși.

Frumoasa cântăreață a transmis pe rețelele de socializare că astăzi îi așteaptă pe oamenii iubitor de artă să se întâlnească la Muzeul Național de Artă al României la ora 19:00 pentru a celebra ziua lui Constantin Brâncuși. Sculptorul Constantin Brâncuși a fost contestat ca fiind unul dintre reprezentanții formalismului burghez cosmopolit. Chiar și-așa, în anul 1956 s-a deschis în București, la Muzeul de Artă al Republicii, prima expoziție personală Brâncuși din Europa! Opt ani mai târziu, în 1964, Brâncuși a ”redescoperit”, potrivit unui site de informații, ca geniu național. Atunci, ”Masa Tăcerii”, ”Coloana Infinitului” și ”Poarta sărutului” au fost amenajate și îngrijite, după ce mult timp au stat în paragină.

“Arta este o oglindă în care fiecare vede ceea ce gândește”, a spus Constantin Brâncuși. Vă invit să îl sărbătorim împreună, mâine, la Muzeul Național de Artă al României, de la ora 19:00”, este mesajul transmis de Irina Rimes pe Facebook în dreptul unei imagini în care apare ”Coloana Infinitului”.

Și internauții au reacționat la postarea artistei, transmițându-i mesaje: ”Sunt de partea ta, succes Irina, ești o persoană talentată, sensibilă și cu mult bun simț, nu lua în seamă răutățile altora. Sunt oameni care te admiră❤?”, ”Brâncuși este al tuturor, iar cei care au crezut și spus altceva nu sunt decât niște oameni care nu au înțeles mesajul creațiilor sale. Simplitatea operelor lui Brâncuși trebuie sa ne apropie de „sensul real al lucrurilor”, pe unii de ceilalți, dar și de natură, după cum spunea C.B. Ar trebui să coborâm toți de pe piedestalurile noastre și să ne regăsim valorile cu adevărat importante pe care societatea noastră le-a pierdut de-a lungul timpului. Adevărul, onestitatea și sinceritatea au fost demult îngropate de oameni de cultură, jurnaliști și politicieni! Așa că, dragă Irina, îți urez mult succes mâine!”, ”Îmi doresc să ieși cu fruntea sus din această situație, să fie o lecție de bun simț (pe care îl ai ) pentru cei care te-au jignit”, sunt doar o parte din mesaje.

Oana Roman o desființează pe Irina Rimes

Oana Roman a avut o reacție, după ce Irina Rimes a fost denumită ambasadorul zilei Brâncuși.

„Ideea e ca ea o fi bună pentru generația tânără dar, cu scuzele de rigoare, efectiv nu o duce capul și e și incultă grav. Așa e și mare parte din generația pe care o reprezintă. Habar n-au cine e Brâncuși, dar nici nu-i interesează. Trăiesc foarte bine fără să știe nimic. Ea nu s-a documentat pentru că evident nu o interesează și nu are simțul penibilului pentru că e proastă. E nasol ce zic dar e adevărat. Grav e că au lăsat-o să bată câmpii în halul ăsta. Ceea ce înseamnă că nici ei nu sunt mai deștepți ca ea”, a comentat Oana Roman la o postare pe Facebook.

 

Publicat: 19 feb. 2020, 08:46 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă