Prezentatoarea Antenei 1, curtată de PRO TV. Cine ar fi trebuit să îi ia locul Andreei Esca: „Am regretul că…”

Publicat: 05 sept. 2023, 15:09 Autor: Camelia Vedete

Mona Nicolici, invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului „ALTCEVA”, a dezbătut subiectul „bătăliei” avută cu rivala sa, Andreea Esca, emblema postului Pro TV.

E cunoscută concurența dintre Antena 1 și Pro TV, două dintre cele mai importante și de succes posturi TV de la noi din țară. Mona Nicolici și Andreea Esca erau, pe vremuri, cele care încercau din răsputeri să stabilească „cine-i șeful”. În cadrul interviului, Mona a spus dacă regretă sau nu că n-a apucat să lucreze și în cadrul trustului din Pache Protopopescu, dar a vorbit și despre cum se manifesta rivalitatea dintre ea și emblema Pro TV.

Prezentatoarea Antenei 1, curtată de PRO TV

Adrian Artene: Dacă ar exista o oferă din partea Pro TV, ce ar trebui să conțină pentru a fi acceptată de tine? 

Mona Nicolici: Am trecut de mult de faza aia în care să-mi doresc să fiu la televizor. 

Adrian Artene: Nu ai regretul că nu ai fost încă acolo? 

Mona Nicolici: Am regretul că n-am fost în perioada lor de glorie, atunci când era o nebunie în tot ce făceau, și o atmosferă faină, și experimentau tot ce se putea. Atât doar că eu am avut șansa să fiu în Antenă, Andreea la Pro, noi două eram concurente, ne admiram reciproc și luptam. Ea a rămas, eu nu știu dacă aș fi avut răbdarea să stau să fac un jurnal atâția ani de zile. Nu știu pentru că, la un moment dat, devine rutină. Pe mine m-a ținut în priză faptul că aveam jurnale atât de complete și complexe cu tot ceea ce înseamnă jurnalist de televiziune, de la reportaj, interviu, interviu în studio, transmisiune în direct. 

„Am regretul că…”

Adrian Artene: O urmăreai pe Andreea? 

Mona Nicolici: O urmăream pe Andreea, evident că o urmăream și știu că ne urmăream reciproc. Îmi plăcea stilul ei așa vestic de prezentare, îmi plăcea cum punea accentele, cât de dezinvoltă era. Da, am urmărit-o și o urmăresc și acum. Îmi e foarte dragă și din perspectiva faptului că se implică în foarte multe evenimente și ne-am și întâlnit și este un spirit foarte vesel, optimist. 

Pentru a vizualiza discuția integrală dintre fosta prezentatoare și directorul editorial al Grupului Gândul, abonați-vă la canalul de YouTube ”ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Publicat: 05 sept. 2023, 15:09 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă