Prezentatoare de la Antenă, hărțuită de un admirator. Vedeta a cerut ajutorul autorităţilor

Publicat: 13 oct. 2023, 13:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Prezentatoarea de la Antenă a trecut printr-un episod halucinant. Vedeta a reuşit să scape cu greu de un individ care o hărţuia zilnic. Bărbatul o suna de cel puţin 30 de ori pe zi şi a urmărit-o în repetate rânduri.

Succesul nu vine la pachet întotdeauna cu momente frumoase, mai ales dacă ești o femeie admirată de cei din jur. O prezentatoare de la Antena Stars a trecut prin clipe de groază din cauza unui fan înfocat. A scăpat cu greu de individul care era extrem de insistent.

Prezentatoarea de la Antenă a fost hărţuită de un admirator

În cadrul emisiunii Star Matinal, Alexia Țalavutis, căci despre ea este vorba, a povestit un episod neplăcut, prin care a trecut în urmă cu câţiva ani. Un individ, admirator al său, o suna insistent şi o urmărea constant. La început, blondina a încercat să iasă singură din această situaţie, însă şi-a dat seama că nu poate fără ajutorul poliţiştilor.

„Eu chiar am avut o situație foarte insistentă și nasoală. Vorbesc foarte serios și am ajuns la poliție, adică atât de serios a fost. Adică nu am putut să scap de respectiva persoană, nu mă lăsa în pace (…) Există boli, din păcate, și oamenii care nu sunt conștienți și oamenii din jurul lor care nu observă pot să ajungă niște victime”a spus Alexia Țalavutis, la Star Matinal.

Alexia Țalavutis prezentatoarea de la Antena Stars

Bărbatul o suna zilnic chiar și de 30 de ori și au existat momente în care a fost și urmărită. Alexia Ţalavutis a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor să scape de individ. Vedeta a fost nevoită să facă multe demersuri pentru ca omenii legii să afle cine este bărbatul.

„M-a urmărit, m-a hărțuit, am ajuns la poliție. Era o mare problemă. Cred că eram sunată în jur de 30 de ori pe zi și a trebuit să contactăm firma de telefonie mobilă, să mergem mai departe. A fost destul de complicat”a mai adăugat prezentatoarea TV, la Star Matinal.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 13 oct. 2023, 13:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×