Premiile Grammy 2019. Childish Gambino a castigat 4 trofee

Publicat: 11 Feb. 2019, 10:44 News 3

Editia 61 a premiilor Grammy a avut loc aseara, iar Childish Gambino a facut istorie cu piesa "This is America".

Donald Glover, cunoscut in industria muzicala sub numele de scena Childish Gambino, a reusit sa castige patru trofee la gala de anul acesta a premiilor Grammy 2019.

Piesa „This Is America” se refera la identitatea populatiei de culoare si agresivitatea politiei si a reusit sa domine anul acesta, aducandu-i unul dintre cele mai importante trofee, si anume pentru „Cel mai bun cantec al anului”.

Premiile Grammy 2019. Childish Gambino a castigat 4 trofee

Premiile Grammy 2019. Childish Gambino a castigat 4 trofee

„This Is America” a facut istorie, fiind prima piesa rap care a primit acest premiu. Pe langa acesta, Childish Gambino s-a ales si cu premii pentru cea mai buna inregistrare a anului, cel mai bun videoclip muzical si cea mai bună interpretare rap.

Din pacate, artistul nu a putut fi prezent la decernarea premiilor Grammy, acelasi lucru fiind valabil si pentru Kendrick Lamar si Jay-Z. In istoria premiilor Grammy, artistii de muzica rap nu doresc sa participe, fiindca de multe ori se simt lasati pe dinafara.

Insa Drake a salvat situatia, fiind prezent la ceremonie, reusind sa plece acasa chiar cu un premiu pentru cel mai bun cantec rap, „God’s plan”. Drake a reusit performanta de a fi cel mai ascultat artist pe serviciile de streaming in 2018.

Un alt artist care a reusit sa castige patru trofee a fost Kacey Musgrave, pentru cel mai bun album al anului, „Golden Hour”, dar si pentru cea mai buna piesa country, „Space Cowboy”,  cel mai bun album country si cea mai buna interpretare country, „Butterflies”.

Publicat: 11 Feb. 2019, 10:44 News 3
Pe aceeași temă