Premieră în familia Iulianei Tudor, de Paște! Ce se întâmplă cu fiul vedetei

Publicat: 29 Apr. 2021, 17:06 Vedete

Anul acesta de Paște, Iuliana Tudor are planuri mari pentru fiul ei, Tudor.

Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 a dezvăluit cum petrece sărbătoarea de Paște în acest an.

„Sunt bucuroasă și emoționată, pentru că finalul postului Sfintelor Paști aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înțelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în fața lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor, considerând că fiul ei este îndeajuns de mare pentru a primi Sfânta Împărtășanie după toate rânduielile bisericești.

Ca de obicei, vedeta TVR a ales să petreacă Sărbătoarea Pascală alături de familie, în Băicoi, Prahova, la părinți. „Mă bucur că anul acesta, spre deosebire de anul trecut, putem merge cu toții la Înviere”, mărturisește Iuliana, amintindu-și de momentele triste pe care restricțiile impuse de pandemie le-au provocat în 2020. Cât despre pregătirea mesei de Paști, aceasta cade, în mare parte, în sarcina… mamei, Iuliana fiind zilnic pe platoul de filmare, de dimineața până seara, pentru înregistrarea sezonului 6 al emisiunii „Vedeta populară”.

Cu toate acestea, vedeta dezvăluie că, în ciuda programului încărcat, are o contribuție cu tradiție în familie: „Ca în fiecare an, îmi este rezervată bucuria de a face eu pasca, este oarecum specialitatea mea între preparatele pe care le pregătim cu această ocazie”, mai spune ea.

 

Publicat: 29 Apr. 2021, 17:06 Vedete
Pe aceeași temă