Poză de colecție cu Dan Negru și Florin Piersic! S-au distrat de minune în Las Vegasul Orientului Mijlociu

Publicat: 15 dec. 2021, 20:53 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dan Negru și Florin Piersic au încins internetul cu cele mai tari poze din Dubai! ”Regele Revelioanelor” a fost plecat câteva zile în Emirate pentru a filma o ediție specială a Crăciunului de la Antena 1, alături de nimeni altul decât bunul său prieten, marele actor Florin Piersic.

Și pentru că e mai mereu pus pe glume, dar un profesionist desăvârșit, Negru a profitat de ocazia și a realizat câteva poze alături de Mărgelatu’. Care îi vor rămâne amintiri prețioase în timp…

Dan Negru și Florin Piersic au profitat din plin de sejurul din Dubai. Acolo unde au îmbinat munca cu distracția. În pauzele de filmări au avut timp să stea și la plajă și să se întreacă la scheme de înot!

Florin Piersic este într-o formă de invidiat

Am pierdut 50 dirhami (vreo 50 de lei). Am pus un pariu cu puștiul ăsta că-l bat la 100 m liber cursa de înot. El, Piersic, la 85. Am fost pe aproape, dar tot m-a luat cu vreo juma de metru…„, a scris Dan Negru, pe Instagram, cu referire la Piersic. Care se ține bine la cei 85 de ani ai săi și este într-o formă fizică de invidiat!

Se vede că cei doi sunt prieteni buni și apropiați. Negru a fost însoțit în Dubai și de soția lui, Codruța, dar și de cei doi copii ai săi, Dara și Bogdan. Care s-au simțit foarte bine în compania lui Florin Piersic și au fost mai mereu cu zâmbetul pe buze! CIAO.RO vă prezintă o poză exclusivă cu familia lui Dan Negru, care nu obișnuiește să își expună des copiii, alături de Florin Piersic, în timp ce se bucurau de apă, mare și soare.

Nepoții copiilor mei se vor lăuda cândva cu poza asta și vor spune că Dara și Bogdan, bunicii lor, l-au cunoscut pe Florin Piersic. Eu, noi, vom fi atunci uitați  de mult. Despre asta e fotografia. Despre amintirile care rămân…”, ne-a declarat Dan Negru.

Vedeta Antenei 1 a vorbit într-un interviu despre ceea ce vrea să facă cu Florin Piersic în Dubai.

Anul acesta filmăm în Dubai despre călătoriile lui Florin Piersic prin lume și despre oamenii pe care i-a întâlnit. Stăm câteva zile în Dubai și filmările le vom face în trei locuri exclusiviste de acolo. Filmez cu o echipă de producție din Emirate. Când arabii din echipa de filmare m-au întrebat cine e Florin Piersic, le-am răspuns, pe scurt: «E Burj al- Arab-ul românilor». Au înțeles din prima. Burj al-Arab este cel mai înalt hotel din Dubai, cu o înălțime de 321 m și 60 de etaje”, a declarant Dan Negru pentru Playtech.

 

 

 

Publicat: 15 dec. 2021, 20:53 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă