Povestea unei vacanțe de vis petrecute de Andreea Frățilă „Frătzi află tot” în Cipru, a doua ei casă

Publicat: 08 Jul. 2021, 14:12 News

Proaspăt întoarsă dintr-o vacanță de vis din însoritul Cipru, Andreea Frățilă, prezentatoarea emisiunii „Frătzi află tot” de la Metropola TV, a povestit în exclusivitate pentru Ciao.ro, cum a fost în vacanță.

De la vedeta de 29 de ani aflăm că, din cauza pandemiei, timp de 2 ani nu a putut să-și vadă familia și că pentru ea, Cipru este a doua casă.

„O, Doamne, sunt atât de fericită. Am fost într-o minivacanță în Cipru unde, după mai bine de 2 ani, am putut să-mi strâng în brațe rudele. Puțini știu că eu am locuit ani buni în această țară minunată și, încă, acolo, trăiește o parte importantă din familia mea. Primii ani de școală, grădinița, copilăria mea, toate îmi aduc aminte de Cipru, pentru că acolo am trăit aceste experiențe. Cipru este țara mea de suflet.”, ne-a povestit Andreea Frățilă.

Plasat în carantină de 3 ori din cauza Pandemiei, Cipru nu a fost, până acum, o țară accesibilă, iată, nici măcar pentru cei care îi sunt atât de aproape. „Cipru a fost în carantină de 3 ori până acum, lucrul acesta m-a împiedicat să-mi văd familia care încă locuiește acolo. Sigur că așteptarea a dus la acumularea multor emoții care au fost intens descărcate în aceste ultime zile.

Povestea unei vacanțe de vis petrecute de Andreea Frățilă „Frătzi află tot” în Cipru

„Mi-am împărțit timpul astfel încât să împac pe toată lumea. Pe de o parte m-am bucurat de ai mei, pe de altă parte mi-am lăsat timp mie, m-am bucurat de plajă, de marea superbă de acolo. Am fost în Larnaca, Portaras, Ayia Napa, sunt o sumedenie de locuri minunate în Cipru. Recomand tuturor să meargă acolo. Acum, gata. Vacanța s-a terminat, m-am reîntors la tv pentru că nu uităm, în fiecare vineri, de la ora 11:00, pe Metropola TV la „Frătzi află tot”!”, a conchis vedeta tv.

Frătzi știe tot, află tot și stă toată ziua cu ochii pe evenimente și oameni interesanți, pe tot ce se întâmplă în rețelele de socializare, asta fiindcă ea vrea să fie cât mai aproape de telespectatori și să le dea toate informațiile care circulă despre subiectele care-i interesează, de la vedete, la influenceri și tot ce ne pasionează din viața mondenă.

Publicat: 08 Jul. 2021, 14:12 News
Pe aceeași temă