Povestea de dragoste de 25 de ani dintre Pierce Brosnan si sotia lui este tot ceea ce si-ar dori oricine in viata asta! Imaginile superbe cu iubirea lor de-a lungul timpului

Publicat: 06 Aug. 2018, 16:37 Vedete

Este un exemplu clar ca dragostea adevarata poate trece peste orice si dureaza o viata intreaga.

Povestea de dragoste de 25 de ani dintre Pierce Brosnan si sotia lui. In ultima vreme au aparut mai multe fotografii cu Pierce Brosnan si sotia lui, iar gurile rele comentau ca el arata mult mai bine decat ea si ca la varsta lui si-ar putea chiar gasi pe cineva mai tanar si mai slab decat actuala lui sotie.

Putini sunt cei care stiu insa ca Pierce si Keely Shaye Smith sunt impreuna de 25 de ani si au impreuna doi copii. In toate fotografiile in care apar sunt in ipostaze tandre, se tin de mana, se imbratiseaza sau chiar se saruta si fanii lui au inceput deja sa-i adore pe amandoi.

Chiar daca pe ecrane el de cele mai multe ori are roluri de barbat fatal in viata privata este unul dintre cei mai devotati soti din cati exista. Niciodata actorul nu a incetat sa-i declare dragostea sotiei lui chiar si public: “Iti multumesc dragostea vietii mele pentru ultimii 25 de ani si pentru cei care vor urma de acum inainte”, a fost chiar una dintre postarile lui recente pe Instagram.

Fostul James Bond si-a cunoscut sotia in 1994 pe vremea cand aceasta lucra ca si reporter la un post de televiziune. S-au intalnit la o petrecere unde ea i-a luat lui un interviu si atunci se pare ca s-ar fi aprins flacara. 7 ani mai tarziu, in 2001 cei doi s-au casatorit.

 

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Aug. 2018, 16:37 Vedete
Pe aceeași temă