Povestea barbatului distrus de septicemie! A ramas fara buze, maini si picioare, dar nu s-a dat batut. Cum traieste acum?! VIDEO

Publicat: 18 Jun. 2018, 22:00 Life

A suferit de o afectiune crunta, a fost la un pas de moarte, medicii i-au reconstruit fata, iar acum se bucura din plin de viata.

Povestea barbatului distrus de septicemie!

Ajuns la spital medicii si-au dat seama destul de repede cat de grava este situatia si le-au cerut acordul rudelor lui Alex sa-i amputeze mana stanga si ambele picioare pentru ca acestea l-ar fi putut omora, daca nu erau imediat indepartate.

“Medicii mi-au spus ca l-au stabilizat si pare sa fie totul in regula, dar mai au un singur lucru pe care vor sa-l testeze. Daca nu cumva i-a fost afectat si creierul. M-au pus sa-l intreb ceva al carui raspuns il stim doar noi doi ca sa ne dam seama daca creierul lui era ok. Si a fost” a mai povestit sotia barbatului.

Timp de 9 luni Alex a fost nevoit sa indure 11 interventii chirurgicale ca sa poata arata asa cum arata astazi, iar acum reinvata sa mearga si sa fie independent cu membrele lui artificiale.

La nici 2 ani de la catastrofa Alex impreuna cu fiul lui de 3 ani si cu sotia lui traiesc fericiti si fac lucruri pe care orice familie normala le-ar face. Ba mai mult, dornic sa-si traiasca viata din plin Alex chiar a sarit cu parasuta si devine pe zi ce trece tot mai independent fara a mai avea nevoie de sotia lui sa-l asiste in activitatile zilnice.

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Jun. 2018, 22:00 Life
Pe aceeași temă