Povestea adorabila dintre o vulpe si un caine! Cum au ajuns cei doi sa traiasca impreuna si sa devina inseparabili

Publicat: 23 mai 2017, 17:19 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Este clar! Oricarui animal ii place joaca si afectiunea, iar cu putina rabdare din partea omului, poate fi domesticit. O demonstreaza acest cuplu, care au adoptat o vulpe dintr-o ferma parasita. Animalul a fost botezat Jay si are 2 ani. Este o vulpe draguta si simpatica, iar acum se comporta ca orice animal de companie: ii place sa se joace si cauta afectiunea stapanului.

Atunci cand era mica, Jay a petrecut foarte mult timp cu stapana ei care lucra de acasa. Din pacate, acest lucru nu a mai fost posibil, iar vulpea a fost nevoita sa isi petreaca timpul mai mult singura. De aceea, stapanii ei au venit cu o solutie. L-au adoptat si pe Saimon, un catel tare dragalas.

Cainele a fost adus pentru ca Jay sa nu se mai simta singura atunci cand stapanii ei sunt la munca. Daca va aduceti aminte de desenul animat ”Vulpea si cainele”, ar trebui sa luati in considerare ca astfel de prietenie exista si in lumea reala.

De cum a ajuns  in casa, Saimon s-a imprietenit repede cu Jay, iar de atunci traiesc o frumoasa poveste de prietenie. Cainele este de talia lui Jay, si au aceeasi varsta. Cei doi au devenit inseparabili: mananca impreuna, dorm impreuna, iar ziua se joaca impreuna. Nu-i asa ca sunt adorabili?

Sursa: boredpanda

 

 

Publicat: 23 mai 2017, 17:19 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă