Povestea acestui motan trist! A fost la un pas de eutanasie, dar l-a salvat cineva in ultimul moment. Cum arata felina acum

Publicat: 19 ian. 2017, 16:58 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Povestea acestui motan trist! A fost la un pas de eutanasie, dar l-a salvat cineva in ultimul moment. Cum arata felina acum

Din pacate putina lume stie cum functioneaza mecanismul adoptiei de animale atat in tara noastra cat si in altele din lumea mult mai civilizata. Motanul din imaginile de mai jos a fost gasit pe strada dupa ce a fost atacat cel mai probabil de un caine.

A fost salvat si dus intr-un adapost pentru animale. Toata treaba se intampla in SUA, dar la fel este si in Romania. Acolo a fost botezat BenBen de ingrijitorii lui, iar dupa 2 luni de zile a fost pus pe picioare si oferit spre adoptie atat pe spatiul adapostului cat si pe retelele de socializare.

Ceea ce este cu adevarat dramatic este ca oamenii refuzau sa-l adopte tocmai din cauza infatisarii lui TRISTE. Exact asa cum oamenii refuza sa ia de pe raftul supermarketului o rosie care nu este “perfecta” sau orice leguma, la fel se intampla si cu acest motan. Lumea il refuza pentru ca nu arata ca motanul perfect din filme.

Saracul BenBen insa era trist pentru ca trecuse prin niste traume uriase si poate si ca intelegea ca nimeni nu-l vrea tocmai din aceasta cauza. Si cum legea e lege peste tot, orice adapost are o perioada in care animalele sunt tinute si ingrijite spre a fi date spre adoptie.

O data ce aceasta perioada a fost depasita animalele trebuie sa fie eutanasiate. Exact asta urma sa se intample si cu motanul nostru trist, numai ca atunci cand ingrijitorii adapostului au anuntat asta pe oamenii care venisera sa adopte o pisica, BenBen a fost salvat din mila.

Acum are o familie a lui, dar este tot trist…saracutul de el.

Publicat: 19 ian. 2017, 16:58 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă