Poveste tulburătoare: ”Am făcut AMOR cu sora mea de 17 ani. Acum vrea să ne căsătorim și să facem copii, dar…”

Publicat: 05 Feb. 2020, 14:04 Life

Un tânăr a mărturisit pentru publicația The Sun un fragment din viața lui. A povestit ce fel de relație are și a cerut ajutor specialistului.

”Am făcut sex cu sora mea de 17 ani și acum avem o relație. Știu că este greșit dar sunt complet ândrăgostit de ea. Nu avem același tată, dar am crescut împreună.

Mama noastră a schimbat mulți iubiți și întodeuna am încercat să îmi protejez sora de acești bărbați. Când avea 16 ani unul dintre iubiții mamei a încercat să se apropie de ea, iar eu l-am bătut și i-am zis că dacă se mai apropie de ea chem poliția.

După ce m-am mutat singur, sora mea a venit la mine și m-a întrebat dacă se poate muta și ea cu mine. Am primit-o cu brațele deschise. Într-o seară am băut mai mult decât ar fi trebuit și am început să ne sărutăm pasional. Am făcut sex și de atunci am rămas împreună. Totul pare atât de ușor cu ea. Acum, vrea să ne căsătorim și să facem copii, dar știu că nu este normal”, este mesajul transmis de tânărul aflat în impas.

Specialistul publicației i-a oferit o soluție sau un răspuns la problema pe care o are tânărul. Astfel, terapeutul Deidree consideră că fata nu ar trebui să rămână gravidă, că toată situația s-ar înrăutăți. Mai mult decât atât, relația dintre ei nu este una normală, fiind ilegală. Tânărul ar putea fi arestat.

Publicat: 05 Feb. 2020, 14:04 Life
Pe aceeași temă