Povestea pisicilor care se iubesc de 2 ani! Motanul s-a indragostit de Sophie la prima vedere si vine zilnic la ea acasa

Publicat: 19 mai 2017, 12:51 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

Ce poate sa fie mai frumos decat o poveste romantica, de dragoste, fie ea si intre doua animalute? Azi va vom spune despre Sophie si Scottie, doua pisici care s-au placut de cum s-au vazut si de 2 ani sunt de nedespartit, chiar daca au stapani diferiti.

Pisica este salvata de la un adapost de animale si stapana ei o are din 2014: „Imi aduc aminte primele dati cand am inceput sa o scot afara in lesa. Scottie venea si se uita de pe partea cealalta a peluzei sau de la alee, fara sa se apropie de ea”, a marturisit stapana lui Sophie, pentru Love Meow.

Scottie o urmarea mereu pe Sophie cand iesea afara, dar nu se apropia de ea. Mereu pastra distanta. „La inceput, era prea ocupata cu lumea de afara ca sa il bage in seama pe Scottie. Dar motanul a devenit mai indraznet si se apropia de ea, asteptand sa fie invitat la joaca.

Dar pe Sophie nu o deranja atata timp ca nu trebuia sa ii acorde prea multa atentie”, a mai marturisit stapana felinei. Dupa cateva saptamani in care si-a tot facut curaj, Scottie s-a bagat in seama cu iubirea vietii sale.

„Perseverenta lui a inceput sa dea roade si Sophie a inceput sa il astepte ca sa porneasca impreuna in aventuri. I-a dat voie sa stea langa ea. Sunt adorabili impreuna. Tot ce face ea, face si el. Scottie este cel mai dragut vecin. Tot ce si-a dorit este sa fie prieten cu Sophie si sa se mai pupe, din cand in cand”, a conchis stapana femelei.

Ei bine, dragilor, povestea lui Sophie si a lui Scottie dureaza de mai bine de 2 ani. Cei doi se vad zi de zi si adora sa petreaca timpul impreuna.

Publicat: 19 mai 2017, 12:51 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă