Asa poti preveni aparitia ridurilor, chiar in timpul somnului! Trucurile pe care trebuie sa le aplici daca vrei sa arati mereu tanara!

Publicat: 07 oct. 2018, 11:51 Autor: madalina m. Beauty & Style

Poti preveni aparitia ridurilor foarte usor, chiar in timp ce dormi!

Daca incerci sa lupti impotriva imbatranirii premature pe timpul noptii, trebuie sa tii cont de cateva trucuri foarte importante. Poti preveni aparitia ridurilor intr-un mod inedit, cat iti faci si somnul de frumusete.

Pentru ca fiecare ora de somn e importanta, chiar decisiva, este esential sa tii cont de odihna. De aceea e indicat sa dormi suficient, iar noptile pierdute in exces sa nu faca parte prea des din stilul tau de viata.

Poti preveni aparitia ridurilor daca dormi suficient!

Ingrijirea tenului cere multe ore de munca, dar si de odihna. Noaptea e foarte importanta pentru organismul uman. Pe parcursul odihnei poti scoate la inaintare toate armele impotriva imbatranirii si poti preveni aparitia ridurilor.

De asemenea si pozitia de dormit e foarte importanta. Daca tenul tau e constant presat pe perna, acest lucru va duce, in timp, la aparitia ridurilor de somn. De aceea este indicat sa dormi pe spate, dupa cum recomanda si dermatologul american Debra Jaliman.

Mai mult, alege sa dormi pe o fata de perna din matase. In cazul in care nu e foarte confortabil sa dormi pe spate. Matasea e cel mai recomandat material pentru somnul de frumusete in adevaratul sens, pentru ca „pielea aluneca de pe perna”, potrivit dermatologului Debra Jaliman.

Poti preveni aparitia ridurilor si daca folosesti o crema de noapte. Majoritatea acestora sunt mai „grele” si cu mult mai hidratante tocmai pentru ca in somn acea pelicula grasa nu va reprezenta o problema, potrivit glamour.ro. E de preferat sa iti aplici pe ten un produs cu o actiune intensiva, dar care sa nu contina acid hialuronic.

Totodata, pentru a preveni aparitia timpurie a ridurilor e indicat sa folosesti un produs care sa contina retinol. Se foloseste intotdeauna pe timp de noapte, fiind si cea mai puternica arma impotriva imbatranirii tenului.

In plus, pentru ca e indicat sa nu faci compromisuri cand vine vorba de orele de somn, asigura-te ca te odihnesti corespunzator. Mai mult, trebuie sa dormi, in fiecare noapte, intre 7 si 8 ore, ca aceste metode sa functioneze.

Publicat: 07 oct. 2018, 11:51 Autor: madalina m. Beauty & Style
Pe aceeași temă