Posetele astea sunt inspirate din mancare! Arata atat de realist incat iti vine sa musti din ele!

Publicat: 16 ian. 2017, 14:30 Autor: Ioana Cioflan Viral

Rommy Kuperus este un designer din Olanda care este cunoscut de public sub numele de Rommy de Bommy. De mai bine de doi ani, aceasta a innebunit internetul si femeile din lumea intreaga cu accesoriile ei inspirate din diverse alimente.

Tanara sustine ca a renuntat la scoala ca sa se ocupe full-time de productia de genti care sunt la mare cautare. „Chiar m-am lasat de scoala pentru ca nu aveam timp sa ma ocup de aceasta afacere”, a marturisit Rommy Kuperus pentru boredpanda.com.

Pe langa gentile inspirate din mancare pe care le face, tanarul designer mai realizeaza si papioane sau accesorii pentru gat. Dar tot gentile ei sunt un succes garantat.

„Posetele sunt facute din diferite tipuri de spuma. In general folosesc un tip anume care se usuca in intregime dupa cateva zile si apoi devine foarte tare si rezistenta. Este o adevarata opera de arta care este si practica”, spune Rommy Kuperus despre ceea ce face ea.

Fata mai are si un blog fashion unde isi posteaza produsele pe care le lucreaza manual. Ea este si model si isi alege mereu tinuta pentru fiecare sedinta foto in parte. ‘Vreau sa fac o colectie de fuste in aceasta primavara, inspirate tot din mancare, evident!’, a recunoscut designerul.

Sursa: Rommy de Bommy

Publicat: 16 ian. 2017, 14:30 Autor: Ioana Cioflan Viral
Pe aceeași temă