Plimbărică, te iubesc! Imagini rare cu prezentatorul Cristian Leonte și cei doi copii ai săi

Publicat: 28 Oct. 2020, 21:45 Vedete

Să-l vezi pe Cristian Leonte cu rucsacul în spate și cu cei mici de mână este o ipostază rarisimă. Este mai degrabă comun să-l vedem la pupitrul știrilor PRO TV sau în talkshow-uri în care încearcă să scoată la suprafață, uneori, adevăruri dureroase din realitatea românească.

Pe principiul nu spune NICIODATĂ niciodată…

Zilele trecute, vedeta PRO TV a fost surprinsă de paparazzi CIAO.RO la o tură prin parc împreună cu cei doi copii, Vladimir- 8 ani, și Ania – 5 ani.

Îmbrăcați lejer, cu masca pe față, cei doi micuți și-au așteaptat cuminți părintele să adune toate lucrurile din portbagajul mașinii și apoi au pornit la picior către locul care, cu siguranță, le-a permis o porție serioasă de joacă.

Gesturile prezentatorului traduc o abordare absolut normală a acestui statut de părinte. Se vede clar că Leonte este mai mult decât confortabil în ipostaza de tată, ceea ce este o veste bună, în special în ziua de astăzi.

Altfel…

Știm că jurnalistul Cristian Leonte este căsătorit cu a lui colegă de trust, Paula Herlo. Ambii impresionează prin sobrietate, iar despre viața privată vorbesc aproape deloc. O singură dată, Paula Herlo a dezvăluit cum l-a cucerit pe Leonte, iar povestea nu prea are de-a face cu imaginea despre care vorbeam mai sus, tocmai acesta este farmecul.

„L-am luat cu gașca mea de prieteni la distracție. L-am dus la restaurant, la lăutari, apoi la club, nu l-am dus la teatru sau la filarmonică. Și mi-a plăcut de el și încă îmi place. Îmi place că mă admiră și acum, după 14 ani, la fel ca la început și este cel mai bun tată pe care puteam să-l am pentru copiii mei. La Cristi, prima oară, m-au atras ochii.”, povestea jurnalista.

Relația pornită atunci s-a transformat într-o căsnicie și doi copii.

Publicat: 28 Oct. 2020, 21:45 Vedete
Pe aceeași temă