Pepe și-a cumpărat o ”bijuterie” pe patru roți care costă cât o vilă!

Publicat: 13 Sep. 2021, 10:10 Vedete
Pepe și-a cumpărat o ”bijuterie” pe patru roți care costă cât o vilă!

Pepe este un împătimit al cailor-putere și, de-a lungul timpului, a schimbat mai multe mașini scumpe. Fotoreporterii CANCAN.RO l-au surprins pe cântăreț în timp ce își plimba fetițele într-un bolid de lux care costă cât o vilă. Iată imaginile exclusive cu noua mașină a lui Pepe.

După cum spune o veche vorbă românească, „după muncă și răsplată”, iar Pepe a muncit ce a muncit și iată că acum se poate lăuda cu o mașină la care mulți pot doar să viseze. Dacă s-a spus că finanțele i-ar fi fost afectate de pandemie, Pepe ne demonstrează contrariul! Cântărețul a fost întâlnit de paparazzii în apropierea vilei sale din Pipera, iar atenția ne-a fost atrasă de noua bijuterie pe patru roți care stă trufașă la intrarea în casa artistului.

După ce a condus un Mercedes CLS, un Porsche Cayenne și un BMW X6, Pepe și-a schimbat mașina și a trecut la un model de BMW care costă cât o casă! Noul seria 8 Gran Coupe valorează cel puțin 95.000 de euro, iar fiecare opțiune pe care fericitul posesor o „bifează” adaugă și mai mult la prețul final.

Mai multe poze și detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 13 Sep. 2021, 10:10 Vedete
Pe aceeași temă