Pepe, planuri mari de viitor după divorțul de Raluca Pastramă. Ce spune artistul despre căsătoria cu actuala parteneră

Publicat: 13 Jun. 2021, 11:56 Vedete

Pepe a trecut printr-o despărţire dureroasă în urmă cu câteva luni. Deşi în trecut artistul şi fosta lui soţie şi-au aruncat acuzaţii grave, în prezent cei doi au o relaţie frumoasă de dragul fetiţelor sale. Chiar dacă a divorţat deja de două ori, celebrul cântăreţ se gândeşte din nou la căsătorie.

Pepe a fost invitat recent la emisiunea “Xtra Night Show”, acolo unde a făcut dezvăluiri despre planurile sale de viitor. Totodată acesta a explicat de ce s-au terminat cele două căsnicii ale sale.

Pepe, despre posibilitatea unei noi căsătorii

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

În plus, cântărețul a recunoscut că își doreşte o relaţie serioasă, iar dacă o să găsească femeia potrivită nu ar spune nu căsătoriei.

“Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

Pepe, declarații neştiute despre divorţul de mama fetiţelor sale

Celebrul cântăreţ a fost invitat în urmă cu câteva zile în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit despre divorţul de mama copiilor lui. Se pare că cea care ar fi vrut să încheie relaţia ar fi fost chiar frumoasa brunetă, deşi artistul nu şi-ar fi dorit acest lucru. Cu toate acestea, după multe discuţii cei doi au hotărât că aceasta ar fi cea mai buna decizie pentru ei.

„Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea.

Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”a declarat Pepe.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 13 Jun. 2021, 11:56 Vedete
Pe aceeași temă