Pepe are mână bună! S-a lăsat cu o cerere în căsătorie la concertul lui

Publicat: 15 Sep. 2020, 20:32 Vedete

Pepe a încins atmosfera într-un concert 100% live pe scena FamilyFest Island, de pe insula Fundeni.

Concertul a fost unul reprogramat, asta după ce artistul nu a mai putut susține recitalul la data stabilită inițial, din cauza unor probleme de sănătate.

Pepe s-a prezentat însă impecabil! A făcut un show de zile mari, în urmă cu doar câteva zile, pentru că își dorea de mult să urce din nou pe scenă și să simtă aplauzele publicului. A primit cadouri din partea fanilor și a  membrilor canalului său de youtube, printre care un urs mare de pluș pe care l-a dus acasă și de care probabil s-au bucurat fetele lui, Rosa și Maria.

Pepe este singurul artist de la noi la concertul căruia oamenii au cumpărat bilete știind că nu pot ajunge pentru că locuiesc în diverse colțuri ale lumii precum Australia, America, Italia, Marea Bitanie, Spania. De fapt, ursul de pluș pe care l-a primit artistul ținea locul celor care nu au putut fi prezenți fizic la spectacol, dar care au putut urmări întreg recitalul online. Pentru cei prezenți la concert, Pepe a mai rămas o oră în plus pentru a le da autografe. Fanii săi au venit îmbrăcați cu tricouri pe care și-au imprimat o inimă.

Și pentru că atmosfera a fost încinsă, după concertul artistului a avut loc chiar pe scenă și în prezența lui Pepe și o cerere în căsătorie. Doi tineri inspirați au decis că este momentul să facă pasul cel mare chiar la FamilyFest Island! Au fost filmați chiar de Pepe, care a fost maestrul de ceremonii! „V-ați adunat cu toții aici în fața scenei și vă mulțumesc mult de tot tuturor celor care ați venit la FamilyFest. Avem aici un cuplu de îndrăgostiți…Întreab-o cu putere…Gabriela, merită aplauze! A spus „Da”! Să fiți fericiți toată viața și să țineți minte că aici la FamilyFest când a cântat Pepe s-a întâmplat. Să aveți dragoste frumoasă!”, le-a spus artistul.

Publicat: 15 Sep. 2020, 20:32 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă