Pepe, adevărul despre domiciliul fetelor. Raluca Pastramă i-a propus ca Rosa şi Maria să rămână la el, după divorț: „Sunt mai bine copiii. Nu aș fi acceptat decât dacă…”

Publicat: 18 apr. 2024, 13:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în 2020, iar fiicele lor au rămas cu tatăl lor, o decizie acceptată de ambele părţi. În cadrul unui interviu recent, artistul a explicat faptul că iniţial chiar fosta soţie i-a propus ca fetele să stea la el. 

După o căsnicie de aproape 10 ani, Pepe și Raluca Pastramă s-au separat în 2020. De atunci cei doi au păstrat o relaţie civilizată de dragul celor două fete, Maria şi Rosa. Chiar dacă tinerele au rămas cu tatăl lor, bruneta se implică în creşterea lor, iar deciziile legate de viitorul lor sunt discutate de ambii părinţi.

Ce spune Pepe despre fiicele sale

În cadrul unui interviu recent, prezentatorul de la Antena 1 a explicat faptul că fosta soţie a fost cea care i-a propus să le ia pe fetiţe la el, dar spune că nici el nu ar fi acceptat o altă variantă decât dacă ar fi fost constrâns de o decizie judecătorească.

Pepe spune că a decis împreună cu Raluca Pastramă domiciliul fiicelor lor, acum 3 ani, când s-a pronunțat divorțul.

„Am fost întrebat cum fac când le iau în vizită și m-am simțit cumva așa… că nu le iau în vizită. Cine mă cunoaște foarte bine, știa (n.r. că domiciliul fetițelor e la el). Nu am stat să dau un comunicat de presă din asta și nici nu cred că asta era subiectul. A fost din start o chestiune asumată, adică din momentul în care am zis la divorț, acum trei ani, că vor rămâne copiii la mine, nu că am zis așa, așa s-a hotărât, așa am primit și propunerea din partea fostei. Așa a fost să fie. Nici nu aș fi acceptat altfel decât dacă pierdeam într-o instanță. Ea (n.r. fosta) mi-a propus. Așa sunt actele făcute la notariat. Sunt mai bine copiii, eu am multă grijă de copii, am avut întotdeauna”, a mărturisit Pepe, pentru Xtra Night Show.

Ce spune bruneta despre despăţirea de Pepe

În urmă cu trei ani, Pepe anunţa că el şi mama fiicelor sale au decis să o ia pe drumuri separate. Amândoi şi-au refăcut vieţile. Artistul este fericit alături de actuala parteneră, însă, pentru fosta soţie, lucrurile au stat complet diferit.

Nici cea de-a doua căsnicie nu a avut un final fericit pentru brunetă.

„Eu și Ibrahim ne-am despărțit de un an. Nu ne-am mai înțeles deloc, avem caractere și opinii diferite. Urmează să ne întâlnim la notar după sărbători. Dacă ne înțelegem acolo e ok, dacă nu, vom înainta divorțul în instanță. Nu, nu am rămas prieteni. Comunicarea se face doar prin intermediul familiei. Ibrahim își dorea să își trăiască viața, să copilărească, eu nu mai sunt la vârsta care să îmi permită să fac acest lucru, am trei copii minunați, sunt o mamă implicată, sunt o familistă convinsă, am tras de această relație cât am putut eu, la fel cum am luptat 10 ani să salvez căsnicia cu Pepe.

În cazul divorțului de Pepe regret că nu am ieșit să spun partea mea de adevăr. Îmi pare rău că am permis să fiu denigrată, dar cine e deștept și pune totul cap la cap își dă seama că eu nu l-am înșelat. Mi s-a indus ideea că aș greși dacă ies să vorbesc, mi-au băgat în cap că sunt slabă.

În plus, nu am vrut să îmi fac fetele să sufere, ele nu își mai doreau să ne certăm. Și, să fiu sinceră, eu nu am nevoie să apar la TV, nu sunt vedetă, nu vreau să îmi spăl lucrurile în public. Nu mă ajută absolut deloc. Dacă nu am ieșit când au fost mizeriile cu Zăvoranca, acum chiar nu îmi trebuie așa ceva”, a dezvăluit Raluca Pastramă în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 apr. 2024, 13:50 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×