Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Yasmine a născut un băiețel

Publicat: 07 iun. 2022, 16:48 Autor: Camelia Vedete

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Pepe a cunoscut una dintre cele mai mari bucurii astazi. Pe 7 iunie 2022, artistul a devenit pentru a treia oară tată și pentru prima dată tată de băiat. Partenera sa de viață, Yasmine Ody, a născut la o clinică privată din București. Potrivit primelor informații, făcute publice de stirileprotv.ro, băiețelul a primit nota 10 la naștere și cântărește 2750 de grame.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa a născut un băiețel

Yasmine Ody, iubita lui Pepe, a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 28 de ani. Artistul este deja tătic a două fete: Maria şi Rosa Alexandra din mariajul cu Raluca Pastramă. Și fosta soție a lui Pepe este însărcinată și mai mare puține săptămâni până va deveni mămică din nou și va aduce pe lume cel de-al treilea copil.

Dacă Pepe este obișnuit cu lumina reflectoarelor, partenera sa de viață preferă să stea departe de ochii curioșilor. Pepe și Yasmine Ody își trăiesc povestea de dragoste discret. La fel va fi și botezul băiețelului. Artistul a mărturisit că își dorește un eveniment normal în care să se bucure de prezența celor apropiați.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a declarat Pepe.

Până la momentul acesta, artistul nu a confirmat faptul că iubita lui a născut.

Pepe a anunțat că va deveni tată pentru a treia oară pe 1 Martie

Vestea cea mare a fost confirmată de artist pe 1 Martie 2022, în timpul unui concert pe care îl susţinea în faţa fanilor săi. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe, pe scenă.

Pepe mai are două fetițe din relația cu Raluca Pastramă

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

„Viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, presupun. Mă uit și la prieteni, și la fratele meu, că se comportă la fel. E o grijă pe care o porți pentru copii, o responsabilitate pe care trebuie să o aibă orice părinte. E bucurie mare atunci când vezi cum evoluează copilul tău. Având fete, îmi doresc să le protejez mai mult. Dar cred că m-aș fi comportat la fel și dacă aș fi avut băiat. Nu cred că este o soluție să interzici ceva copiilor și să stai «cu pușca la ușă». Noi comunicăm foarte mult și dacă ele găsesc o soluție în a comunica, sunt foarte fericit”, declara Pepe cu câteva săptămâni în urmă.

Publicat: 07 iun. 2022, 16:48 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă