Pavel Bartoș, dezvăluiri nemaiştiute despre ziua în care s-a căsătorit: ‘Preotul credea că nu mai are loc nunta’

Publicat: 10 May. 2021, 11:38 Vedete

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai apreciaţi oameni de televiziune din România! Carismaticul prezentator a vorbit despre căsnicia sa şi a dezvăluit cum a decurs ziua în care a făcut marele pas alături de actuala sa parteneră.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva Pavel Bartoş a dat detalii nemaiştiute despre ziua în care s-a căsătorit. Deşi invitaţii se aşteptau ca evenimentul să fie unul liniştit, vedeta a reuşit să îi îngrijoreze pe invitaţi din cauza faptului că a întârziat la propria nuntă.

Pavel Bartoș a întârziat la propria nuntă

Actorul a povestit din ce cauză s-a întâmplat acest lucru.

”În octombrie 2003 a fost cununia civilă și a avut loc la Timișoara. Tot așa a fost, de pe o zi pe alta. Cea mai mare grijă a mea la cununia civilă era să nu-mi blocheze cineva mașina, pentru că nu era loc de parcare în fața Primăriei, iar eu întârziasem puțin. Știu că am scris pe un bilețel: „Vă rog nu mă blocați, azi mă însor”. Și când am ieșit din primărie, singura mașină care nu era blocată era a mea. A mai fost un alt semn fericit: când coboram pe scările de la primărie, am întâlnit un coșar. Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat. Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră! Toți invitații, inclusiv mireasa, au așteptat. Am trecut prin fața bisericii, le-am zis că sunt OK și am fugit să fac un duș. Totul s-a încheiat cu una dintre cele mai tari petreceri”, a dezvăluit acesta.

Mai mult decât atât, Pavel Bartoș a mărturisit că el și soția sa nu au fost în luna de miere: ”Nu am avut așa ceva. Nici nu știu câți își permit o lună, poate o săptămână, și aceea de semi-miere. Noi eram fericiți că ne-au ieșit banii de nuntă, adică vreo 10 milioane în plus (1000 de lei). Știu că, după aceea, cu acei 1000 de lei ne-am dus în prima noastră vacanță, cu mașina, în Grecia. Probabil a fost și luna de miere. Era prima noastră ieșire, a fost atât de frumos. Între timp, de-a lungul anilor am încercat să recuperăm într-un fel sau altul acea lună de miere pe care nu am avut-o!”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 11:38 Vedete
Pe aceeași temă