Paula Chirilă, probleme serioase de sănătate! Artista a fost țintuită la pat mai multe zile: „M-a secerat. Am făcut un șoc”

Publicat: 21 May. 2020, 14:38 Vedete

Paula Chirilă este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Recent artista și-a îngrijorat fanii după ce a făcut o serie de dezvăluiri în care a povestit că a stat la pat, fără să se poată mișca.

Paula Chirilă a respectat ordinele date de autorități și și-a petrecut ultimele luni în izolare. Pentru că a avut mult timp liber, actrița a trebăluit prin casă, a mutat și recondiționat mobila, iar toate aceste lucruri i-au afectat serios sănătatea.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a declarat Paula, invitată la emisiunea Xtra Night Show.

Actrița a mai mărturisit că se ferea să ajungă la spital, din cauza noului coronavirus.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a mai dezvăluit Paula.

Paula Chirila a făcut o greșeală care a costat-o mult

În urmă cu scurt timp, Paula Chirilă a suferit o intervenție estetică la nivelul bărbiei care nu s-a terminat tocmai așa cum artista se aștepta.

„La un moment dat țin minte că am trecut printr-o perioadă de asta în care luăm ceva din plante. Simțeam nevoia de liniște, lucrăm într-un proiect și mă duceam plângând și plecam plângând la filmări.

Ţin minte că atunci am avut o perioadă în care luam din astea din plante, până când am luat prea multe și am intrat în șoc anafilactic, în emisiune și a început să mi se umfle limba pentru că am depășit doza, nu mi-am dat seama.

Am făcut o supradoză, am început să mă sufoc în emisiune și am ieșit. Am luat un atihistaminic și mi-am revenit treptată, treptat” a declarata aceasta.

Publicat: 21 May. 2020, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă