Paula Chirilă, intervenție chirurgicală care i-a schimbat viața

Publicat: 19 feb. 2024, 18:15 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Paula Chirilă, intervenție chirurgicală care i-a schimbat viața

Actrița Paula Chirilă a trecut în urmă cu mai puțin de o lună printr-o intervenție chirurgicală despre care spune că i-a schimbat viața. De multă vreme, o problemă estetică îi cam dădea bătăi de cap. Actrița aproape că dezvoltase un complex din cauza unui exces de țesut localizat în zona gușei și, după un an de cercetări și documentare, a decis să ia măsuri.

„Mă hotărăsc destul de greu până mă decid să fac vreo procedura sau intervenție, mai ales atunci când vine vorba de zona fetei. Îmi iau o mulțime de precauții și cea mai mică urmă de îndoială mă face să renunț imediat. Imaginați-va cât a durat până m-am decis să-mi fac intervenția de eliminare a gusei efectuată de doamna doctor Dana Miricioiu. Aproape un an de zile am adunat informații despre intervenție și etapele de după. Însă ce m-a convins definitiv au fost rezultatele obținute de-a lungul timpului de dna doctor și experiență câștigată în atâția ani de când efectuează această intervenție. Așa că decizia a fost clară și sunt foarte fericită că mi-am găsit curajul să fac asta! Mă privesc zilnic în oglindă și îmi place tot mai mult ce văd! Nu e un secret pentru nimeni că odată cu trecerea timpului pielea își pierde din fermitate, mai ales sub barbie, pe gât și pe madibula. Și nicio crema din lume nu le poate opri degradarea! Spun asta pentru că în privința cosmeticelor și a îngrijirii sunt aproape de nivelul de expert!”, a declarat Paula Chirilă.

Practic, actrița a fost supusă unei intervenții de remodelare a gâtului și a conturului mandibular, care presupune lipoaspirația asistată laser pe zona gâtului, cu ajutorul laserului cu sistem dual de lungimi de undă.

„Intervenția se face cu anestezie locală, este lipsită de durere, iar recuperarea este rapidă. Tehnica de remodelare elimină pentru totdeauna grăsimea localizată în jurul gâtului si conturului mandibular, crește puternic tonusul și fermitatea pielii gâtului și conturului mandibular și nu lasă cicatrici.”, explică medicul estetician, doctor Dana Miricioiu.

Publicat: 19 feb. 2024, 18:15 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă