PAPARAZZI. E cel mai cool cuplu! Luis Lazarus & iubita se asortează din cap până-n picioare și când ies la cumpărături

Publicat: 30 May. 2020, 11:45 Vedete

Imaginile momentului! Luis Lazarus și iubita lui, Andreea Lazăr, se asortează oricând ies din casă, iar acest lucru nu este niciodată trecut cu vederea!

Sunt de mai bine de zece ani împreună, dar de fiecare dată când îi surprindem, sunt la fel de cool și fresh, de parcă ar păși timizi la prima întâlnire. Relația lor a rămas la fel de frumoasă și închegată ca înainte și nu s-a vorbit niciodată despre vreo ceartă în cuplu.

Paparazzi CIAO.RO i-au surprins recent pe celebrul jurnalist Luis Lazarus și pe iubita sa, Andreea Lazăr, în timp ce mergeau la cumpărături. Cu măștile în mâini, pregătiți să se „înarmeze” înainte de a intra în complexul comercial, îi vedem pe cei doi asortați! Îmbrăcați în roșu, Andreea și Luis Lazarus s-au îndreptat spre magazin. Iubita lui avea ațintită atenția mai mult spre telefon, căci a fost surprinsă chiar când vorbea cu cineva. La intrare, le-au fost luate temperaturile cu termoscanerele de către un domn echipat cu mască de protecție și mănuși.

Luis Lazarus & iubita, cuplul perfect! Sunt cool și fresh

Dar chiar și-așa, nu mulți au observat un detaliu esențial în relația celor doi. De fiecare dată când au fost surprinși împreună, au fost îmbrăcați în haine de culoare roșie. Oare culoarea roșie să însemne că au o pasiune înflăcărată sau se feresc, de ”deochi”!? Nu știm răspunsul, însă știm cu siguranță că se iubesc și se respectă unul pe celălalt, fapt ce ne-a fost dovedit ori de câte ori i-am surprins împreună. Luis și Andreea sunt un cuplu cool, fresh, frumos de la care oamenii au ce învăța!

Publicat: 30 May. 2020, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă