PAPARAZZI | Dana Nălbaru, de nerecunoscut într-un mall din Capitală. Oamenii au trecut pe lângă soţia lui Dragoş Bucur fără să îşi dea seama cine e

Publicat: 17 apr. 2024, 21:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dana Nălbaru a fost o prezenţă constantă pe micile ecrane atunci când era solista trupei Hi-Q. De câţiva ani s-a retras din viaţa publică şi a decis să îşi dedice timpul familiei sale. Momentele în care apare în public sunt foarte rare, însă recent paparazzi CIAO.RO au surprins-o la o sesiune de cumpărături. Îmbrăcată lejer şi fără machiaj, soţia lui Dragoş Bucur s-a bucurat de câteva ore în compania unor prietene.

Dana Nălbaru s-a schimbat complet de când a renunţat la cariera în muzică. Pe vremea când era nelipsită de la evenimentele mondene, blondina avea multă grijă la felul în care arată, însă acum nu mai pune atât de mult preţ pe aspect. Soţia lui Dragoş Bucur a povestit în cadrul unui interviu mai vechi s-a pocăit la vârsta de 33 de ani, iar de atunci vede viaţa cu alţi ochi.

Dana Nălbaru, de nerecunoscut

Pentru fosta cântăreaţă prioritatea este familia, însă nu uită nici de micile sale plăceri. Astfel, soţia lui Dragoş Bucur a decis în urmă cu doar câteva zile să îşi scoată prietenele la o sesiune de shopping. Îmbrăcată cu un tricou alb simplu şi o pereche de pantaloni negri, largi, blondina a făcut turul magazinelor. A probat câteva articole vestimentare, dar în final nu a cumpărat nimic. Deşi a fost o artistă foarte apreciată în trecut, acum, soţia lui Dragoş Bucur a trecut neobservată de oameni.

Dana Nălbaru la shopping cu două prietene

În schimb, în rarele momente când publică diferite imagini cu ea pe reţelele de socializare, cei care o urmăresc nu ratează nicio ocazie să îi spună cât de mult s-a schimbat. La un moment dat, o internaută a criticat-o pentru că nu se mai îngrijeşte aşa cum o facea înainte.

Soţia lui Dragoş Bucur, aspru criticată pentru că nu se mai îngrijeşte

Femeia i-a transmis că arată ca o servitoare, ba mai mult a spus că nu s-ar mira dacă soţul ei, Dragoş Bucur, ar divorţa de ea pentru o altă femeie.

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăți ca și cum ai fi o servitoare. Dar știu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat și încă o mai fac. Îngrijește-te, că o să te lase și soțul tău și să nu te miri”a fost mesajul pe care i l-a transmis o internaută.

Reacţia Danei Nălbaru nu a întârziat să apară. Vedeta nu i-a răspuns în aceeaşi notă, ci i-a oferit mai degrabă o lecţie de viaţă din care să îşi tragă propriile concluzii. (VEZI DECLARAŢIILE AICI)

 

Sursă foto: CIAO.RO

 

Publicat: 17 apr. 2024, 21:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×