Pandemia i-a dat toate planurile peste cap! Pepe și-a închis temporar afacerile: ”S-a pierdut tot!”

Publicat: 11 Apr. 2020, 20:33 Vedete

Pepe a oferit un interviu incendiar pentru CIAO.RO. L-am descoperit într-o altă postură, cea de familist, un artist complet care s-a adaptat imediat vremurilor în care trăim, care au afectat și lumea artistică, printre altele. Cât de mult își iubește artistul familia și ce cuvinte minunate folosește pentru a-și descrie soția, pe Raluca, aflați imediat! 

Reporter: Pepe, lansezi melodii de suflet. Cea mai recentă fiind chiar „Tu n-ai suflet”! Sunt inspirate din poveștile tale de dragoste? 

Atunci când versurile sunt scrise de mine, cumva, se poate vorbi de o inspiraţie din realitate. Oricum ele sunt asumate indiferent de caz. Dar nu e o regulă generală iar „Tu n-ai suflet” este un exemplu extraordinar de bun în acest sens fiindcă George Hora este vinovat de mesaj. Eu am găsit piesa, muzică şi text, în forma finală când am ajuns în studio. Ce-i drept este că foarte, foarte mulţi oameni se regăsesc sau retrăiesc momente din trecut ascultând piesa.

E cu „direcție” melodia? Cu dedicație:)?

Bineînţeles că da. Este răspunsul celor dezamăgiţi în relaţie către partenerii lor care au renunţat prea repede, prea uşor sau pentru motive neimportante. Toţi greşim dar un pic de asumare sau un „Îmi pare rău” la momentul potrivit poate salva lucrurile.

Ai trăit multe dezamăgiri?

Ca noi toţi, de altfel. Partea bună este că timpul şterge chiar dacă nu în totalitate.

Cum îți place să definești relația cu soția ta?

O relaţie normală cu accente de aproape perfectă. Si acest lucru mă bucură enorm. Suntem amândoi două caractere impulsive dar cum, necum, facem cu rândul când e vorba de calmat versus explodat. Cred că dacă ar fi fost altfel, ne-am fi plictisit.

Ce îi datorezi Ralucăi? Te-a liniștit/cumințit:)?

Îi datorez toată fericirea mea din acest moment. Eram şi liniştit şi cuminte şi înainte să ne cunoaştem. Ceea ce a făcut bine Raluca a fost că nu a făcut nimic în acest sens. Nu a încercat niciodată să schimbe, să mă schimbe, să ne schimbe.

Ești gelos? Dar Raluca?

Un pic de gelozie la casa omului este foarte bine să existe. Important este să nu exagerăm şi dacă eu nu exagerez, Raluca nici atât. Încrederea este cea mai mare dovadă de iubire.

Ce admiri cel mai mult la ea?

 Tot şi toate şi nu aş putea alege ceva anume. Îmi place că este acea soţie pe care mi-am dorit-o şi acea mama pe care Rosa şi Maria şi-o doresc. Îmi place că este o femeie puternică şi calculată, îmi place că ne completăm, că ne potrivim perfect, de cele mai multe ori.

Aveți acum ocazia să petreceți mai mult timp împreună, în familie, din cauza Coronavirusului care a pus pe „hold” toate proiectele și evenimentele. Vă prinde bine să stați mai mult unul lângă celălalt?

Este extraordinar. Cred că este singura parte bună din toată nenorocirea asta, faptul că avem mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Fetele voastre ce spun? Cred că sunt super fericite! Cum vă umpleți timpul acum?

Bineînţeles că mai mult timp împreună înseamnă şi mai multă joacă împreună. Şi acest lucru nu are cum să nu le bucure. Am facut program zilnic de joacă şi activităţi, de cursuri online, de sport, de făcut mâncare împreună, de uitat la desene, la filme şi tot aşa.  Cumva, normalitatea aceasta este dar viaţa impunea, impune şi alte lucruri ca şi necesitate.

Ce părere ai despre acest virus? Câte concerte ai pierdut sau amânat? Ți-ai făcut un calcul în mare să vezi câți bani ai pierdut în perioada asta?

Am o părere foarte proastă din foarte multe puncte de vedere și abia aștept să se termine şi să încercăm să reparăm ce s-o strica în toată această perioadă. Chiar dacă sună rău, concertele au fost şi sunt ultima grijă. Am amânat concerte şi le-am reprogramat cu mult înainte să nu mai fie voie. Aşa mi s-a părut responsabil. Şi tot aşa, am închis şi ROSAMARIA şi Victoriei 100, grădiniţa şi salonul. Am zis că nu are nici un sens să riscăm şi să ajungem la altele. În aceste condiţii nu ştiu cât s-a pierdut financiar în această perioadă fiindcă nu am făcut calculul, dar s-a pierdut tot. Când s-o relua treaba, vedem ce şi cum. Până atunci însă… #stamacasa.

Cum reziști în această autoizolare?

Nici nu poate fi vorba de rezistenţă. Am zis şi mai devreme că este o perioadă în care am ajuns să am grijă de lucrurile care contează mai mult şi aceasta este o bucurie şi nu o rezistenţă. Peste, adăugăm un pic de responsabilitate şi credinţă că binele va câştiga şi vom putea repara după.

Te-ai adaptat vremurilor și ai început să cânți online pentru fanii tăi! Cum e experiență?

Şi înainte de toată treaba asta mă întâlneam cu prietenii mei online însă acum având mai mult timp o fac mai des, măcar o dată pe săptămână. Înainte să se blocheze tot chiar am apucat să facem nişte repetiţii online cu aproape toată trupa. Am observat că încep să se adune din ce în ce mai mulţi ceea ce nu poate decât să mă bucure. Din păcate, nu mai am cum să mă întâlnesc cu baieţii fiindcă nici nu avem voie şi nu ar fi indicat oricum dar am continuat să cânt pentru fanii mei cu backing tracks. Cred şi sper ca duminică de duminică să ne rămână obiceiul şi să ne găsim acolo pe YOUTUBE, pentru o seară ca între prieteni, în familie, la un pahar de vorbă.

Când totul se va termina, crezi că se va schimba ceva în industria showbizz-ului? Ți-e teamă? Te-ai gândit să te reinventezi?

Cu siguranţă la fel ca înainte nu va mai fi pentru o perioadă destul de lungă, dar în timp lucrurile vor reveni uşor, uşor.  Acum, depinde destul de mult şi de perioada în care totul va fi blocat. Vor veni vremuri grele pentru toţi dar este important să ne păstrăm mintea sănătoasă atât cât putem astfel încât să avem puterea să o luăm de la capăt sau chiar şi de la început. Teamă nu îmi este, sau nu îmi este pentru mine. Iar de reinventat nu mai am cum la vârsta aceasta. Voi rămâne Pepe indiferent de forma în care mă voi adresa sau mă va primi lumea. 🙂

Am văzut pe Facebook și Insta că soția ta gătește mult! Ce îți place cel mai mult din ce face Raluca? Cu ce te răsfață?

Amândoi gătim dar ea ceva mai mult, ce-i drept şi mai bine. 🙂 Nu sunt eu fan în general al prăjiturilor, torturilor, dar Ralucăi îi ies extraordinar. Cred că e maestră pe tot ceea ce înseamnă cuptor fiindcă şi fripturile la cuptor sunt ceea ce trebuie. Dar recuperez pe turnantă cu ciorbele şi mai ales cu grătarul.

Ce nu ți-a plăcut niciodată la o femeie?

Să mintă. În general, oricât de rău ar fi fost mi-a plăcut adevărul decât să ascundem gunoiul sub preş.

Cum ai cataloga trecutul tău amoros într-un singur cuvânt?

 Pasional.

De ce nu mai ești prieten cu Liviu Vârciu? Erați parcă de nedespărțit într-o perioadă! 

Cum să nu mai fiu prieten cu Liviu. Ce vorbă e asta???  Am crescut şi noi şi avem cumva alte priorităţi, probabil de aceea pare că nu ne mai găsim aşa de des ca înainte, dar ne vorbim foarte, foarte des. Acum, când avem timp nu prea avem cum să ne găsim, dar ar fi fost o chestie să ne izolăm împreună.

Care este cea mai dureroasă experiență care ți-a marcat viața?

Pierderea oamenilor dragi.

Ce nu ai face niciodată?

Nu aş renunţa la muzică.

Te-ai îmbogățit din muzică? 

Nu am privit niciodată lucrurile aşa. Dar de la un moment dat investind în ceea ce fac, punând suflet şi pasiune a devenit principala sursă de venit, bineînţeles. Întotdeauna este muncă şi implicarea întâi. Banii vin ulterior.

Îți lipsește ceva anume în momentul de față?

Îmi lipseşte contactul direct cu oamenii care mă apreciază şi iubesc ceea ce fac, şi poate şi de aceea am dezvoltat rapid lucrurile să funcţioneze chestia asta online.

Ești împlinit profesional vorbind?

Aş putea spune că da chiar dacă sunt multe lucruri care nu funcţionează cum trebuie sau nu funcţionează încă sau nu mai vor funcţiona oricum în contextul actual.

Ești fericit?

Da. Sunt fericit pentru ceea ce am înainte de a deveni nemulţumit, pentru ceea ce ar putea sau ar fi putut merge mai bine.

Tu și Raluca vă mai doriți copii?

Da, dar nu este neapărat o rezoluţie pentru perioada următoare. Ne bucurăm de faptul că Maria şi Rosa cresc frumos şi în rest, ce o vrea Dumnezeu.

Cum aţi petrecut de ziua Rosei?

Am petrecut în familie într-un cerc extrem de restrăns, fara rude, fară prieteni ceea ce pentru Rosa a fost un pic ciudat dar a înţeles. I-au lipsit prietenii dar a vorbit cu ei  online. Fiindcă a picat într-o zi de duminică am petrecut şi seara cu prietenii mei online, în LIVE. I-au urat toţi „La multi ani” şi ea a fost foarte bucuroasă.

Cum veţi petrece de Paşte ?

O să fie ciudat fiindcă de Paşte şi de Crăciun, tradiţia era să ne găsim toţi. În această situaţie chiar nu ştiu cum va fi însă cu siguranţă nu va mai fi la fel. Este mai important însă să fim sănătoşi decât să păstrăm vreo tradiţie.

Publicat: 11 Apr. 2020, 20:33 Vedete
Pe aceeași temă